Megane RS 225 and 265 by Bali
Re: Megane RS 225 and 265 by Bali
V tej vročini je bil še Megane žejen!!
100 oktanov..

V družbi z rumenim trophyem..najboljša prijatelja
..ampam rumeni išče novega lastnika..priporočam nakup!!

Oba zelo lepa
Bali@ ti pa imaš skoraj mojega idealnega
Zaenkrat ostajam pri mojemu 5 vratnemu Dci-ju. V kratkem sledi večji updejt. Sem sedel v RS 3 cup izvedbi in žal me moti preglednost zadaj in dostopnost do otroških sedežev. Moram počakat še vsaj 3-4 leta da grejo sami v avto
Ta mlajša ima 4 mesece.
@xray80... Welcome to my world.
3 letnik še zleze sam notri, pripet ga je še vedno potrebno.
Tamala 3 mesece stara.
Ne predstavljam si vse to spravit v 3 vratnika.
Jaz sem končal na 'švabskim kolima', ker hitrih 5 vratnikov res ni veliko na izbiro.
Tale Megane od @Bali-ja je pa bomba.. Jaz bi edino razmislil v smeri rdečih platišč.
Črna platišča kar malo skazijo izgled, ker je vse skupaj pretemno in se platišč tako na sliki sploh ne vidi.
Ampak heej.. To sem samo jaz.
Super zgledata oba na sliki!!
3 letnik še zleze sam notri, pripet ga je še vedno potrebno.
Tamala 3 mesece stara.
Ne predstavljam si vse to spravit v 3 vratnika.
Jaz sem končal na 'švabskim kolima', ker hitrih 5 vratnikov res ni veliko na izbiro.
Tale Megane od @Bali-ja je pa bomba.. Jaz bi edino razmislil v smeri rdečih platišč.
Črna platišča kar malo skazijo izgled, ker je vse skupaj pretemno in se platišč tako na sliki sploh ne vidi.
Ampak heej.. To sem samo jaz.
Super zgledata oba na sliki!!
Churchil sej v živo pride rdeč rob dosti bolj do izraza..to je pač slikano z tri leta starim telefonom!
Sem pa tud že sam razmišljal, da bi dal zimske 18-ke v rdečo..al pa, kake Oz, Sparco ali Fondmetal! Samo že dalj časa gledam po netu in ni nič gor kar bi ustrezalo na mojega.. rabim 5 x 114,3 razmik med vijaki..
Moj mali pa bo hvalabogu že star 5 let in vse naredi sam!
..xray avto pa je res totalno nepregleden in ne predstavljam si, da bi bil to moj družinski avto! Zato še imava midva z ženo enoprostorca kateri ja zakon, ko imaš otroke..

Sem pa tud že sam razmišljal, da bi dal zimske 18-ke v rdečo..al pa, kake Oz, Sparco ali Fondmetal! Samo že dalj časa gledam po netu in ni nič gor kar bi ustrezalo na mojega.. rabim 5 x 114,3 razmik med vijaki..
Moj mali pa bo hvalabogu že star 5 let in vse naredi sam!

Bali@Žena ima leto starega Megana Grantour Gt line in ta avto uporabljamo za vožnjo na dopuste in daljše relacije. Imam pa srečo, da mi boljša polovica omogoča marsikaj. Vseeno bom počakal še vsaj 3 leta, da otroci malo zrastejo. Zaenkrat bo večja posodobitev zajemala zamenjavo original intercoolerja z Forge, zamenjava original Dpfja s športnim, K&W V3 podvozje, optimizacijo in zamenjava ploščic z Ferodo DS 2500. Kar se tiče mojega idealnega RS-ja pa mi je najlepši 275 Trophy bele barve z rdečimi stranskimi nalepkami in belo streho ter črnimi 19 colskimi original platišči. Rdeča so mi preveč upadljiva. En fant iz Ilirske bistrice ima stage 2 predelanega 275 trophyja s sivimi nalepkami. Pred kratkim ga je prodajal na avto.netu za 23.000 eur in me je mikalo, da bi ga vzel. Nekaj časa ga je prodajal, zdej se je odločil, da gre na Stage 3.
Churchil@ Prav imaš. Tastarejša ima 3 leta in res jo je treba še pripet, tako da realno, bo verjetno za počakat vsaj še 4-5 let. Do takrat pa bo že RS 4 navrsti. Pa še 5 vrat ima
Churchil@ Prav imaš. Tastarejša ima 3 leta in res jo je treba še pripet, tako da realno, bo verjetno za počakat vsaj še 4-5 let. Do takrat pa bo že RS 4 navrsti. Pa še 5 vrat ima
Kje pa se rumeni prodaja?Bali napisal/-a:V družbi z rumenim trophyem..najboljša prijatelja..ampam rumeni išče novega lastnika..priporočam nakup!!
![]()
Mb..nejkoy vikend akcija!! Za 30 lahko odpelješ oba!!
Hec, hec..moj se še zaenkrat ne prodaja.. 
Končno so se mi uresničile sanje in tudi jaz sem zapeljal svojega Megana po Red Bull Ringu!!!
Občutki??? Noro!!!!!

Občutki??? Noro!!!!!

Super
Ste naredili kakšen filemček?
Kolega z RS4 je posnel en filmček...
https://www.youtube.com/watch?v=MOLSCkpglqQ" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/watch?v=MOLSCkpglqQ" onclick="window.open(this.href);return false;
Fajn, drugo leto pa na nov asfalt na grobnik
kako si drugače zadovoljen z avtom... glede okvar oz. vsakdanje uporabe me zanima..
Squealing tire is a happy tire 
Ja upam, da bodo drugo leto res naredili nov asfalt!!
Sej me mika Grobnik..sam še prej bo treba ene semi slick nabavit..
Zaenkrat pa sem z avtom zadovoljen..sicer sem v enem letu naredil cca. 5000 kilometrov.
Menjal večinoma samo redne stvari.. Gume, olje, filtri, ter zavorne ploščice in zavorno olje Motul RBF 600 preden sem šel na Red Bull Ring! ..edino ABS senzor mi je crknil..to pa ni velik strošek..cca. 60 eur plus delo..
Čez zimo pa še sledi velik servis!!
Zaenkrat pa sem z avtom zadovoljen..sicer sem v enem letu naredil cca. 5000 kilometrov.
Menjal večinoma samo redne stvari.. Gume, olje, filtri, ter zavorne ploščice in zavorno olje Motul RBF 600 preden sem šel na Red Bull Ring! ..edino ABS senzor mi je crknil..to pa ni velik strošek..cca. 60 eur plus delo..
Čez zimo pa še sledi velik servis!!
Da malo obudim temo..
Februarja naredil velik servis...
V torek pa so prispele zavorne ploščice!! Morem pohvalit Galfer.si, saj so me nekateri dobavitelji pustlili na cedilu in nisem dobil ploščic v enem mesecu!! Pri Galfer pa sem ploščice naročil v ponedeljek, v torek dopoldan pa mi je že zvonil poštar na vratih!!
Za vse tiste, ki ne poznate znamke Galfer..zavorne ploščice uporabljajo tudi nekateri naši raly dirkači(Turk, Premrl)...
Te moje so nekje v rangu Ferodo DS2500, kako pa se bodo obnesle pa bom videl v sobotu na Novem Marofu...

V torek pa so prispele zavorne ploščice!! Morem pohvalit Galfer.si, saj so me nekateri dobavitelji pustlili na cedilu in nisem dobil ploščic v enem mesecu!! Pri Galfer pa sem ploščice naročil v ponedeljek, v torek dopoldan pa mi je že zvonil poštar na vratih!!
Te moje so nekje v rangu Ferodo DS2500, kako pa se bodo obnesle pa bom videl v sobotu na Novem Marofu...