led smerniki
led smerniki
Pozdravljeni, po menjavah vecinoma vseh zarnic z led zarnicami dela vse brez problema. Ko pa zamenjam za smernike z led zarnicami z error free ( http://m.ebay.com/itm/2pcs-Error-Free-A ... iid%253A10" onclick="window.open(this.href);return false; ) kot so na sliki pa zadeva hitro utripa kot bi ena crknila. Ima kdo kaksen nasvet? mogoce menjava releja ali lotanje upora? gre se za megane 2. Hvala
Re: led smerniki
Upor v paralelo žarnici. Se dobi na Ebay s hitrimi sponkami. Se pa dobi tudi elektronski rele, ki ne dela na breme žarnic.
sem za foro narocil nastavljivi rele za ledice.a mogoce ves kje so releji? mogoce pod volanom? al spredi pr varovalkah? hvala za odg
Po moje je v armaturi. Bom pa še pogledal v Dialogys.
hvala pa javi mi prosim da lih ne podrem ceu auto:)
joztom napisal/-a:Po moje je v armaturi. Bom pa še pogledal v Dialogys.
zivjo
si ze mogoce pogledal? jaz jih nisem najdu spredi pr varovalkah:) niti pod volanom niti pod predalom na sovoznikovi strani:)
Vklopi smernike in poslušaj od kje prihaja zvok 
spredi iz steuca ampak to zna bit zvocnik ki piska tudi za pas itd:) klikanje releja se pa nc ne slis. mogoce da bi znau zvok prihajat iz uch-ja ampak tam je plata not...vrjetn so ksni spajkani mini releji. npr za brisauce nardi klik pomoje lih is tm...bliki napisal/-a:Vklopi smernike in poslušaj od kje prihaja zvok