Pozdravljeni!
Mene pa zanima ali je mogoce ze kdo imel problem z ventilacijo kabine? Gre se pa za clio-ja 1.4 16v letnik 2004 z avtomatsko klimo. Ventilator dela in zopet nedela ko vzamem ventilator ven in ka priklopim direkt na 12v dela brezproblema ko ga namestim nazaj nekaj casa dela in potem zopet ne. Elektrika je vedno na priklopu. Kaj bi lahko bilo narobe?
Problem z ventilacijo
Re: Problem z ventilacijo
Dolžino krtačk si preveril?
Lahko je tudi slab spoj na reostatu.
Lahko je tudi slab spoj na reostatu.
ah, ta moj clio
Krtacke so vredu sem pogledal..kako se pa da odpravit ta napaka na reostatu ce je mogoce to krivo?
Reostat imaš pri ventilatorju, skoraj pred nosom. Najprej poglej ali je morda bil slab spoj v konektorju; če je kaj zažgano.
Če ni, odklopi reostat ga vzemi ven in ga odpri.
Zelo radi počijo loti na reostatu. Samo pociniš in to je to.
Zelo in to zelo redko je kakšen problem v samem reostatu, če boš imel pač to srečo, boš kupil novega.
Če je problem v konektorju, moraš poskrbeti za dober spoj. Imaš +12V gor stalnih. Hitrost ventilatorja se krmili z maso.
Če ni, odklopi reostat ga vzemi ven in ga odpri.
Zelo radi počijo loti na reostatu. Samo pociniš in to je to.
Zelo in to zelo redko je kakšen problem v samem reostatu, če boš imel pač to srečo, boš kupil novega.
Če je problem v konektorju, moraš poskrbeti za dober spoj. Imaš +12V gor stalnih. Hitrost ventilatorja se krmili z maso.
ah, ta moj clio