Megane 2 klima
Megane 2 klima
Pozdravljeni,
danes sem napolnil klimo, ker pač ni delala. Zdaj pa se dogaja da klima hladi, ampak ko je avto v voznem stanju, torej pod obrati. Če avto dela na mestu pa klima ne hladi.
Hladi pa ne tako kot bi mogla tudi ko je avto v voznem stanju. Torej ne na full...
Kaj bi lahko bilo?
Hvala za pomoč.
LP
danes sem napolnil klimo, ker pač ni delala. Zdaj pa se dogaja da klima hladi, ampak ko je avto v voznem stanju, torej pod obrati. Če avto dela na mestu pa klima ne hladi.
Hladi pa ne tako kot bi mogla tudi ko je avto v voznem stanju. Torej ne na full...
Kaj bi lahko bilo?
Hvala za pomoč.
LP
Re: Megane 2 klima
Klasični problem teh avtov je presostat. Drgač pa celotn sistem klime ni glih pojem kvalitete.
Pa sistem klime tesni?cosy napisal/-a:Pozdravljeni,
Kaj bi lahko bilo?
Hvala za pomoč.
LP
RenaultSport
- Sebastijan
- Kraj: Slovenska Bistrica
Ali deluje ventilator za hlajenje motorja takrat ko je klima vklopljena?
Renault ZOE 2014
Citroen c5 2.0 hdi 2003
Renault megane 1.9 dti letnik 1999 - že davno šel počivati
Citroen c5 2.0 hdi 2003
Renault megane 1.9 dti letnik 1999 - že davno šel počivati
Klima naj bi tesnila. Ventilator mislim da ne dela ko je klima vklopljena.
Menjal bom presostat da vidim ce je to to.
Menjal bom presostat da vidim ce je to to.
Menjaj upor na hladilniku . Lahko ga pa tudi probaš,preden ga menjaš.
Reostat misliš to? Al pred-upor hladilnika ventilatorja?tomo san napisal/-a:Menjaj upor na hladilniku . Lahko ga pa tudi probaš,preden ga menjaš.
Upor na ohišju hladilnika Na njem je konektor z dvema kabloma in ko izklopiš konektor in povežeš kabla skupaj,mora ventilator zavrteti. To je znak da upor ne dela.Ponavadi se zamenja le toplotna varovalka na njemu in gas naprej .
Lp
Lp