Motor ne dela tekoče
Motor ne dela tekoče
Vžiga normalno, sam se mi zdi, da ne dela 100% tekoče, zanima me kaj se pri teh motorji 1.4 75KM prevetivno spuca, mogoče motorček prostega teka, tega sem že, mogoče je kak kabel slab ali kak drug motorni del....
Re: Motor ne dela tekoče
loputo si spucal? menjal svecke? kable? kapo?
Renault 5 GT Turbo l.88
Renault Safrane 3.0 V6 24V l.00
Renault Safrane 3.0 V6 24V l.00
Kabli so problem, en se mi je snel in ej motor ravno tako delal kot pred tem.
Kable menjal, trokira ne več, ostaja pa problem, da se motor trese, sumim na nosilce motorja, mislite da so lahko problem. Loputo spucal, tud motorček prostega teka.
Tuljava dvomim, da bi bil vzrok, ker avto ne kadi, in vleče normalno, svečke pa tudi niso tok stare.
Tuljava dvomim, da bi bil vzrok, ker avto ne kadi, in vleče normalno, svečke pa tudi niso tok stare.
Ce bi bili nosilci motorja bi med voznjo tudi opazil jaz sem jih menjal pred kratkim na moji 19
Pri bremzanju ali pa ko bi prestavil bi se motor naprej naslono in to je precej.za cutit
Pri bremzanju ali pa ko bi prestavil bi se motor naprej naslono in to je precej.za cutit
Renault 19 1.8i Cabrio ph2 - Sleeping in parts and make over for summer
Citroen Xantia 1.8i 16v - Daily Driver
Med vožnjo mi prestavna ročka premika gor/dol, ko ddoajam plin, odvzemam, ...
Nosilci ali pa nimas vredi getribov pritrjenih ce nimas plastik spodi si poglej v kakem stanju so nosilci jaz sem 3 menjat mogel pa mam mir zaj razn da mi je zajla za vzvratno poknla itdzobnik napisal/-a:Med vožnjo mi prestavna ročka premika gor/dol, ko ddoajam plin, odvzemam, ...
Prej bi rekel nosilci pozanimaj se pri kaksne mojstru
Renault 19 1.8i Cabrio ph2 - Sleeping in parts and make over for summer
sem pod motor zlezu in ga premikal naprej, nazaj, tako da je tist v obliki osmice slab.
Tuljavo zamenjal, avto dela lepše, čaka me še menjava spodnjega nosilca. Stara je bila spodaj napokana.
Še javim rezultat.
Svečke menjal, kable menjal, pri vžigalni tuljavi pa sem jo fejst našprical s pršilko in avto je začel trokirat, je prebijala. Zamenjal tudi to in avto sedaj dela kot švicarska urca.
Svečke menjal, kable menjal, pri vžigalni tuljavi pa sem jo fejst našprical s pršilko in avto je začel trokirat, je prebijala. Zamenjal tudi to in avto sedaj dela kot švicarska urca.
Zadnjič spremenil zobnik, dne 04 Jun 2017, 22:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Spet težave, ampak k sreči samo prvih 50m pol pa avto normalno dela.
Nimam pojma kaj bi blo, lahko menjam velk delov pa ne bo rešl problema.
Gas do podna pa bo šlo.
Nimam pojma kaj bi blo, lahko menjam velk delov pa ne bo rešl problema.
Gas do podna pa bo šlo.
spet sem tuljavo našprical, avto trokiral, tako da imam naročeno novo....avto mislim imet več let, ker tako pocen se vozit z nobenim ne bo dalo. Imam LPG.
Zamenjal še z novo tuljavo, avto je takoj lepše začel delovat, vrjetno je sedaj problem rešen.
Ma še kdo kakšno idejo.
Sedaj pa zjutraj ko zalanfam in peljem z min. obrati nima prave moči. Če vozim pa z malo višjim obrati potem dela normalno. Crkuje mi ne več. Zamenjal tud tem.senzor. Spucal senzor pod njim. Novi kabli, svečke, tuljava. Ona cevka ko gre iz bobna nekam na levo je pregledana. Loputo sem spucal, tud motorček. Vode ni pije, ne meša se in ne kadi belo....nimam pojma kaj naj še preverim oz. kateri senzorji bi še lahko nagajal. Vžge vedno v prvo in to takoj.
Sedaj pa zjutraj ko zalanfam in peljem z min. obrati nima prave moči. Če vozim pa z malo višjim obrati potem dela normalno. Crkuje mi ne več. Zamenjal tud tem.senzor. Spucal senzor pod njim. Novi kabli, svečke, tuljava. Ona cevka ko gre iz bobna nekam na levo je pregledana. Loputo sem spucal, tud motorček. Vode ni pije, ne meša se in ne kadi belo....nimam pojma kaj naj še preverim oz. kateri senzorji bi še lahko nagajal. Vžge vedno v prvo in to takoj.
zdej mislim, da je OK, menjal še nekaj delov.