MEGANE 2 UPOR VENTILATORJA
MEGANE 2 UPOR VENTILATORJA
Pozdravljeni.
Mi bi kdo znal povedat kje se nahaja upor ventilatorja pri meganu 2 letnik 2003.
LP
Mi bi kdo znal povedat kje se nahaja upor ventilatorja pri meganu 2 letnik 2003.
LP
Re: MEGANE 2 UPOR VENTILATORJA
Pod armaturo z sovoznikove strani.mareex_87 napisal/-a:Pozdravljeni.
LP
RenaultSport
Za začetek poglej na youtube, gor imaš en kup tutorialov
Če imaš avtomatsko klimo je prvi, če pa imaš ročno klimo pa je drugi.
Če imaš avtomatsko klimo je prvi, če pa imaš ročno klimo pa je drugi.
Ja odstranil sem predalnik pa ga še ne vidim, ali je treba tudi konzolo in radio dol vzet za lazži dostop.
Sem pregledal že videje, bolj ko ne vsi za scenica ali pa angleško verzijo megana
Sem pregledal že videje, bolj ko ne vsi za scenica ali pa angleško verzijo megana
Ce je megane je zraven stopalke za plin, je čisto pri požarni steni.
Če imaš ročno klimo, imaš veliko vrjetnost slabega spoja na ventilatorji, kar pomeni armatura dol.
Scenic ima pod predalom za rokavice.
Če imaš ročno klimo, imaš veliko vrjetnost slabega spoja na ventilatorji, kar pomeni armatura dol.
Scenic ima pod predalom za rokavice.
ah, ta moj clio
Ewo upor je menjan, pa vendar ventilacija še vedno "mrtva"... Kaj bi še lahko bilo?
Varovalka?mareex_87 napisal/-a:Ewo upor je menjan, pa vendar ventilacija še vedno "mrtva"... Kaj bi še lahko bilo?
Varovalka je ok. Ne dela pa nic, niti display.Pogledam še rele ob priliki, drugače pa res ne vem ka bi blo