Clio Storia Extreme

Predstavite Vašega Renault-a
KeyExtreme
Kraj: Maribor

Clio Storia Extreme

Odgovor Napisal/-a KeyExtreme »

Pozdrav vsem :) Sem Kevin, prihajam iz okolice Maribora :) V "avto industriji" sem nov, zato se še učim :) Saj vete kak je, ko dobiš prvi avto se začne tisto pravo :P

No, na kratko moja zgodba:
Že od nekdaj sem imel rad Renaulte in, ko sem lani poleti dobil službo (sicer še preko študenta), sem se kaj hitro odločil, kaj MORAM kupiti :)
Doma je že sicer stal Rdeč Clio grandtour (2014) dynamique ampak, ker je en avto premalo, da bi se vozil jaz in še starša, sem se odločil, da kupim svoj avto. In seveda brez večjega razmišljanja sem vedel da bo to renault. Izbiral sem med Meganom, Cliotom in Twingotom.
No, in končno - 18.2. sem postal lastnik Storie, KONČNO po nekaj mesečnem šparanju (pri meni denar hitro pride, gre pa še hitreje, haha). Predenj sem ga kupil mi je avtohiša naredila velik servis in menjala zavore. Avto pa tudi spolirala. Kupil sem še nove brisalce in pokrove za platišča, ker so bili obstoječi res grozni :D

Skratka, modra metalic, oprema extreme, letnik 2008, 120 000 prevoženih kilometrov (upam, na vsaj še 1x toliko, hehe).

Plani za prihodnost: Polepit haubo v vzorcu šahovnice, montirat led daylights. Za 1x je to vse, mislim, pa da se še bo kaj našlo :P

Pa še hitro slika (v bližnji prihodnosti ga bom bolj podrobno poslikal):
Slika
Uporabniški avatar
Shusuglao
Kraj: Ljubljana

Re: Clio Storia Extreme

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

lepa barva 8)
Polepit haubo v vzorcu šahovnice
si prepričan? :lol: :lol:
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Uporabniški avatar
TwingoLove

Odgovor Napisal/-a TwingoLove »

Kak motor je not pa nisi omenil? A to si ga namenoma zamolčal? :D hahahaha
Saj če je 1.2 16V mlinček za kavo ni kaj narobe :P
Renault VelSatis Initiale Paris 2005, 2.2dCi
Avantime 3.0 V6 Privilege
Avantime 2.2dCi Privilege 3x
KeyExtreme

Shusuglao napisal/-a:lepa barva 8)
Polepit haubo v vzorcu šahovnice
si prepričan? :lol: :lol:

Joj, ne vem :/ zdi se mi da bi dobro izpadlo :p

Rad bi pa ga tudi malo spustil, samo sem v dvimih, ker mamo grozne ceste tu. Al pa vsaj podaljške na odbijače? Kake predloge?

Ja, motor je mlinček 1.2, 16V hahaha ampak sem zadovoljen z močjo. Sicer ni takšna kot pri grandtouru 0.9 TCE (logično), ampak je zadovoljiva :)

Morda še omenim porabo 5.8/100km - zelo zadovoljen :)
KeyExtreme

No, danes sem avto opral in ga tudi malo bolj pofotkal. Še vedno pa čakam na dan, ko bom imel čas vzeti fotoaparat in naredit kakšno boljšo fotko :)

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Še vedno pa se nisem odločil če naj polepim havbo ali ne, kaj pravite vi? :) vsako mnenje dobrodošlo! :)
Uporabniški avatar
LiLDee
Kraj: Šmarje pri Jelšah

Odgovor Napisal/-a LiLDee »

Če že polepit daj streho in ne havbo :D
Pri meni je na črnem za moje pojme dobro izpadlo:
Slika
KeyExtreme

Waaa, ful dobro. Samo dvomim da bo ba mojem tako dobro izpadlo. Hmmm. Na havbi bi res imel. Smo imeli twingota 2 ko sem bil se mlajši in je noro dobro prisla sahovnica na havbi. Hmmmm
Uporabniški avatar
TwingoLove

Osebno... razmisli prej o kakih platiščih ne pa o šahovnici na haubi, ker te bo kaka punca dala hitro v šah-mat, ko bo vidla kake okrasne pokrove maš gor... *bruh*
KeyExtreme

Meni se pa ne zdijo tolk napačni :p hahahaha - stvar okusa. Vem pa da se tudi lepši dobijo ;) sicer je pa zdaj milina proti tistemu kaj je blo prej gor :P
Uporabniški avatar
TwingoLove

Če rabiš originalne povej ker so še mi ostali od naše storie.
KeyExtreme

Piso zs :)
KeyExtreme

Spet se javljam po nekaj mesecih. Ja... pa je šel moj clio... danes sem imel prometno nesrečno, povozil sem srnjaka. Za 1x vidna škoda: vpognjena havba, zracniki, poškodovan blatnik in hladilnik. Kaksno je stanje bom videl jutri...

Kako je z nadomestnim avtom? Jaz sem res odvisen od avta in ga rabim. Avto je kasko zavarovan. Mi pripada?

Še fotka;

Slika
Uporabniški avatar
R5
Kraj: beu kamn

Odgovor Napisal/-a R5 »

Pri asistenci ti pripada 4dni
Uporabniški avatar
mglca
Kraj: okolica Ljubljane

Odgovor Napisal/-a mglca »

Nadomestni avto ti pripada le pod pogojem, da ga imaš vključenega v kasko polico (4 dni). Seveda moraš ob cenitvi škode povedati, da želiš nadomestni avto, da ti ga upoštevajo.

Škoda sicer za lepega Cliota. Poškodovan je sicer malo, tako da ni bojazni, da se nebi vrnil nazaj na cesto.
KeyExtreme

Hvala obema za odgovor!

Sem zrihtal! Avto sicer ima več škode, kot je zgledalo na prvi pogled. Cenilec je dal dodatno cenitev, ker havba ni šla odpret. Avto je že na popravilu.
Nadomestni avto dobim, ker pa ga rabim dokler ne bo moj Clio spet na cesti, mi je moj zavarovalni agent uredil avto za do 14 dni... Mehanik pravi, da ima dovolj časa, tako da se je vse srečno končalo! Malo me je sicer psiha dotolkla - prvi avto, prva nesreča ampak sem včeraj že vozil 700 km daleč, tako, da nič hujšega! :)
Odgovori