Cev za hladilno tekočino Clio 3

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
HrCk
Kraj: Šentjernej

Cev za hladilno tekočino Clio 3

Odgovor Napisal/-a HrCk »

Pozdravljeni

Zelo bi prosil za pomoč če ima kdo mogoče kakšnega razbitega ali pozna koga. Potreboval bi cev za kroženje hladilne tekočine, ki pride pri hladilniku do motorja. Trenutna se je nekje prežulila in je spustila.

Avto: Clio 3 2006 1.5dci (to ali je dizel ali bencinar mislim, da nima veze?)

Še slike za katero cev se gre...najbližje je edino Francija

Slika
Slika

HVALA!
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Re: Cev za hladilno tekočino Clio 3

Odgovor Napisal/-a Fan »

Lahko se staro popravi.
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
HrCk

Kakšna ideja na kakšen način? Skrbi me zaradi pritiska? Luknjica j na grobo rečeno velika 0,5x0,5cm iz zunaj in se proti jedru zmanjša se pravi v konus vse skup nič.
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Fan »

Če bi bilo več opisano kje pušča, bi takoj napisal. V koliko je na ravnem delu, se vstavi "smrekca" ( strugar naredi iz Al ali plastike ), če je pa na kolenu/krivini - se ta del zamenja.
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
HrCk

Pušča dobrih 10cm od T-kosa tam kjer se prične krivina.. Samo to cev se ne da zamenjati, ker pridejo vse tri cevi navarjene na T kos tako, da je potrebno menjati cel komplet kar pa ni niti poceni...

Slika
Odgovori