Led žarnice reg.tablica Megane III, GT-Line

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Uporabniški avatar
Aleš_Megane
Kraj: Koper

Re: Led žarnice reg.tablica Megane III, GT-Line

Odgovor Napisal/-a Aleš_Megane »

bostjan.ambrozic napisal/-a:Te so usmerjene ledice in svetijo samo naprej imam sam ene take doma, to so bolj namenjene za pozicijo spredaj, a pa so res zamenjali konektor???, ker ne vem ali imajo ravno taki konektor na servisih, to me malo čudi, sicer boš pa videl k boš vzel lučke ven, če boš dajal ledice notri, kaj so dejansko naredili, poročaj.

Lp
Nevem točno kaj so zamenjali, ker ga je peljal kolega na servis, ker sem zbolel in nisem govoril osebno z serviserjem. En dan pred tem pa sem ga jaz peljal in je rekel, da ga pripeljem naslednji dan, ker je nekaj več za zamenjat kot so mislili. Zdej morem samo še ledice nabavit.
Uporabniški avatar
Aleš_Megane
Kraj: Koper

Odgovor Napisal/-a Aleš_Megane »

simonz1 napisal/-a:Zdaj moram se pozicije spredaj zamenjati za led-že ima kdo kakšne? in dnevne če dobim kaj pametnega, da dobr sveti.
Jaz imam spredaj led pozicijo takšne čisto navadne http://www.aliexpress.com/item/100pcs-l ... 33541.html" onclick="window.open(this.href);return false; mislim da jih brezproblema dobiš v kakšni trgovini z avtodeli. Svetijo pa tako http://www.renault-klub.si/forum/viewto ... 23&t=40517" onclick="window.open(this.href);return false; (če ti te slike kaj pomagajo)
Uporabniški avatar
lucca brassi
Kraj: Notranjska

Odgovor Napisal/-a lucca brassi »

se je že kdo igral s čim takim

me hudo mikajo vidim pa ra čisto praktičnih ovir za kaj take ledice ne bi delovale ( predvsem odvajanje toplote - moral bi bit na sredi kakšen ''heatpipe''

http://www.ebay.de/itm/2-x-H7-Fernschei ... 398wt_1399
Moments before detonation ,..................TT
Renault Grand Scenic Energy BOSE Edition FAP 1,6 dCi , 131KM
Uporabniški avatar
UrosJ
Kraj: M. Sobota

Odgovor Napisal/-a UrosJ »

Te h7 žarnice ne kupuj ker boš razočaran. In skoda toliko € dat za nekaj kar ni preizkušeno med nami.

Okrog dnevnih še ni nič pametnega razen kaj takega , http://www.ebay.de/itm/2-Stuck-6x-Cree- ... 3a7fde0480" onclick="window.open(this.href);return false;
ampak mi nekaj pravi da se pri soncu nebo videlo.
To kar prodajajo na super streli sem skoraj vse probal te kao močnejše pa nič, sem imel še z policaji eno debato tako da odsvetujem.

http://www.ebay.de/itm/50-Watt-Xenon-Le ... 4d0b31ea6d" onclick="window.open(this.href);return false;
verjetno bi kaj takega svetilo kot se spodobi, samo ne za ta denar.

ali pa mogoče kaj takega http://www.ebay.de/itm/BA15S-12V-24V-4x ... 3a7fe81e28" onclick="window.open(this.href);return false;

ker steklo malo popravi snop in ga usmeri nazaj v parabolo. Ker je to glih največji problem led da ne svetijo nazaj da bi se prav odbijalo. Drugo je pa barva svetlobe.
lp
Uporabniški avatar
simonz1
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a simonz1 »

Še slika:

Slika
Scenic III 1.5 dCi, 110KM

Captur II 1.5dCi, 115KM EDC
Uporabniški avatar
bostjan.ambrozic
Kraj: Gorenjska

Odgovor Napisal/-a bostjan.ambrozic »

Dobro zgleda ni kej že zato, ker je čist bela svetloba, bom jaz tudi kar take naročil, hvala za sliko.
Renault Laguna II, 1.6 16V, 109KM
Uporabniški avatar
lucca brassi
Kraj: Notranjska

Odgovor Napisal/-a lucca brassi »

Uroš imaš popolnoma prav , Led mora biti točkasta če hoče svetlobo prav odbijat v parabolo
Moments before detonation ,..................TT
Renault Grand Scenic Energy BOSE Edition FAP 1,6 dCi , 131KM
Uporabniški avatar
bostjan.ambrozic
Kraj: Gorenjska

Odgovor Napisal/-a bostjan.ambrozic »

No takole prvo pranje z visokotlačnim čistilcem v pralnici, to je pa rezultat, v glavnem tudi menjava tesnil očitno ne pomaga, ker so spet znotraj vlažne, se lepo vidijo kapljice vode.

Slika
Slika
Renault Laguna II, 1.6 16V, 109KM
Uporabniški avatar
jurko
Kraj: Gorenja vas

Odgovor Napisal/-a jurko »

upam da so pri ph2 tole že kaj zrihtal :D
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Uporabniški avatar
Bucko99

Odgovor Napisal/-a Bucko99 »

bostjan.ambrozic napisal/-a: v glavnem tudi menjava tesnil očitno ne pomaga
Ja sigurno da ne, če si dal pa peno za tesnilo - če sem prav razumel :) Probaj s kakšno gumo ali silikonom ;)
Clio 1.6 GT
modri.dirkac

Odgovor Napisal/-a modri.dirkac »

Zdravo,

Pri meni j problem da sta obe žarnice crknile, sem ju zamenjal za ledice in je popolna tema.
Konektorji so ok, sledi korozije tudi ni nikjer.
Kje so varovalke za osvetlitev tablice? Pod volanom jih je le par, pri audiju imam pa posebej varovalko za tablico.
A je mogoče ekstra varovalka v škatli v motorju? Tam je kar nekaj varovalk, vendar nikjer ne piše za kaj je katera.

Prosim za nasvet, kako odpraviti problem.

LP
Uporabniški avatar
jurko

a si probu drugač obrnit žarnico not? loh pa da se ti je kej staknil ke je bel češk narejn tist ohišje...
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
modri.dirkac

Ma vse živo sem predr...., pa brez uspeha. Sumim na varovalko, samo ne vem katera je.
Uporabniški avatar
jurko

čist možno da je kaj skurilo. Vaovalka zna biti levo pod volanom. V knjigi je napisano za kaj je katera.
modri.dirkac

V knjigi je 10 varovalk, in niti ena ni za to.
Odgovori