Na Meganu break letnik 2000 bom moral menjat zadnje ležaje.
Ker so ti vprešani v disk in se prodajajo samo skupaj z njim, je cena kar huda. Po mnenju mehanika je možno zamenjat samo ležaj, ampak obstaja velika verjetnost poškodbe diska.
Ali obstaja kak mojster (čim bližje Gorenjski), ki bi znal in zmogel zamenjat samo ležaje?
Megane - menjava ležaja brez diska?
Re: Megane - menjava ležaja brez diska?
Če ti ne zna zamenjat ležaja brez poškodbe menjaj mehanika.
Zapelji se v Medvode do mehanika Simon Pelko na googlu najdeš njegovo firmo (da nebom kregan). On nam že vrsto let šrauba službene avte..pocen in zlo dober. Če ti dalj časa zadrži avto dobiš nademstni avto brezplačno.
Zapelji se v Medvode do mehanika Simon Pelko na googlu najdeš njegovo firmo (da nebom kregan). On nam že vrsto let šrauba službene avte..pocen in zlo dober. Če ti dalj časa zadrži avto dobiš nademstni avto brezplačno.
Renault 5 GT Turbo l.88
Renault Safrane 3.0 V6 24V l.00
Renault Safrane 3.0 V6 24V l.00
@blazko
Ali se ve ali so abs senzorji na ležaju ali na ohišju ležaja?? Pri slednjem je veliko lažja menjava ležaja.
Ali se ve ali so abs senzorji na ležaju ali na ohišju ležaja?? Pri slednjem je veliko lažja menjava ležaja.
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Kje se nahajajo senzorji žal ne vem.
- kremenko123
Senzor je na disku, bodi pa pozoren tudi, da ležaj od 5V Megana ni isti kot pri SW varianti .
Se pravi po tukajšnjih informacijah je senzor lahko bodisi na ležaju, ohišju ležaja ali na disku?
Sem obupal nad menjavo in naročil set novih diskov Textar.
Sem obupal nad menjavo in naročil set novih diskov Textar.