Torej, imam možnost nabavit 4 batne čeljusti s komplet pripadajočo opremo..sedaj pa me zanima ali je nujno potrebno menjati tudi glavni zavorni cilinder ali bo originalen v redu?
Odvisno od površine batkov. Je nekje spletni kalkulator za to zračunat in ne, v večini primerov bo original premajhen. Dobiš od recimo Megane/Scenic original ki je večji. Katere čeljusti pa?
P.S.: Lahko mi tud odpišeš na sms/FB, ker forum mal preletim na 2 tedna samo
Sem gledal cilindre od scenika, so 23,8mm, od cliota pa 22,2. Ne vem če je to neka enormna razlika. Pa še cevi ima na drugi strani kot clio. Mogoče to ni problem, mogoče pa je, ne vem kako je s prostorom in če se da cevi zvit in speljat na drugo stran, ker nebi rad še cevi menjaval.
Jest sm vzel zdej od Scenica 23.8, pa ma vse 4 luknje odprte. Edino mavoji so vsi 10x1, 172 ma pa zasprednje 12x1 kolkr vem. Razlika med 20.8 in 22.2 verjemi da je obcutna, tko da tud na 23.8 bi mogla bit
Ja moj ima 1xM12 in 1xM10, od scenica pa 2xM10. Itak bi vzel tisto verzijo od scenika, ki ima samo dve luknji, 7701206229 . Bi moral še to predelovati... Lih v temu je problem, nebi se v to spuščal, če res ni nujno potrebno
Zadnjič spremenil furi, dne 26 Maj 2017, 22:42, skupaj popravljeno 1 krat.
sem gledal Scenic II in Megane II, ma imajo drugače nosilne vijake in posodica tudi ne gre isto gor. No vsaj za teste par modelov katere sem pregledal . Od Scenica I za desni volan bi bil pravi, samo spet, je treba predelat nastavek na cevi. Moram itak najprej pregledat koliko sploh je prostora... Moram malo prebrskat net in pogledat kako, če sploh, to delajo angleži
Kar se tiče podvozja in bremz pri angležih in moči pri italjani, jih jest kar fejst z rezervo jemljem, ne glede na njihovo številčnost predelav, žal...
Kupiš tak cilindor kot mam jest, zamenjaš matico iz 12x1 na 10x1 in to je to, simpl.