Hvala se trudim delat v pravo smer ( da bo še nekak normalno vozen za vsak dan in dober na progi ) v planu je še zadnji ARB in pa camber šravfi potem pa nastavit optiko spredaj in zadaj
Zamenjalo se je olje v menjalniku z original elf-om... opazil pa sem da je servo olje "lepe" kavne barve...
Kaj narest ? zamenjat olje in upat da je to to ? al se lahko prpravim na menjavo volenske pa po možnosti še kake pumpe zravn ?
Danes je prišlo še tole ( če bi vedel da so nrjeni tko primitivno bi jih zrezal sam iz gume tako kot je te nekdo in nalepil Renault sport nalepke... )
In pa naročena sta original prednja dela kolotekov...
vidim da si dobil robo, kako se ti zdijo B14? meni so dokaj dosti udobne, bolje se mi pelje čez luknje kot Eibach+CUP amortizerji.
zasledu sm da si dal na višino ki jo oni priporočajo, daj nared eno sliko iz strani me firbc matra kakšno imaš višino zadej-spredej =)
Renault Sport Clio 03` 2.0 16v Monaco Blue - CRASHED
Renault Sport Clio 04` 2.0 16v Arctic Blue - SOLD
Renault Clio 05` 1.2 16v - rezerva (kot službeno vozilo)
Suzuki Samurao 1.3 in stock off road machine!!
Škoda Octavia III 2.0 TDI RS Meteor(steel)Grey
Prvo so me presenetle batnce sprednih amortizerjev
Kvaliteta na "uč" zgleda vredu... Luknje pobira sigurno lepše-bolše kot prej cup+h&r mogoce se trdote malo vec obcuti ce je na cesti kaksna izboklina oz hribcek ampak malenkost... Pelje se pa kot noc in dan
Avto se vedno stoji malo v kajlo je pa razlike veliko majn kot prej samo z fedri...
Dam kako slikco popoldne
Stara servo "brozga" menjava pa po najlažji metodi na povratni vod v posodici nataknil cev in jo speljal v kantico nato pa dolival sveže olje, parkrat obrnil volan iz skrajno leve v desno dokler ni iz povratnega voda priteklo čisto rdeče olje
smukc napisal/-a:Prvo so me presenetle batnce sprednih amortizerjev
Kvaliteta na "uč" zgleda vredu... Luknje pobira sigurno lepše-bolše kot prej cup+h&r mogoce se trdote malo vec obcuti ce je na cesti kaksna izboklina oz hribcek ampak malenkost... Pelje se pa kot noc in dan
Avto se vedno stoji malo v kajlo je pa razlike veliko majn kot prej samo z fedri...
Dam kako slikco popoldne
hehe batnice so res ogromne, tud jz sm čukasto pogledal ko sm odpru škatlo kaj k je to!! sm tkoj vedu da se bodo dobr izkazale =D za 800e so vrhunske, jz jih vsakmu priporočam ki upraša za RS1*2...
Renault Sport Clio 03` 2.0 16v Monaco Blue - CRASHED
Renault Sport Clio 04` 2.0 16v Arctic Blue - SOLD
Renault Clio 05` 1.2 16v - rezerva (kot službeno vozilo)
Suzuki Samurao 1.3 in stock off road machine!!
Škoda Octavia III 2.0 TDI RS Meteor(steel)Grey
smukc napisal/-a:Prvo so me presenetle batnce sprednih amortizerjev
Dam kako slikco popoldne
hehe batnice so res ogromne, tud jz sm čukasto pogledal ko sm odpru škatlo kaj k je to!! sm tkoj vedu da se bodo dobr izkazale =D za 800e so vrhunske, jz jih vsakmu priporočam ki upraša za RS1*2...
To kar si videl ni batnica...batnica je znotraj, ker je amortizer obrnjen "na glavo", to kar si videl je ohišje.