klima laguna 2 letnik 04
klima laguna 2 letnik 04
pozdravljeni zanima me če je možno ,da ima laguna2 faza 1 samo en priključek za polnenje klime ? hvala za odgovore lp sebo
- TwingoLove
Re: klima laguna 2 letnik 04
Če se pravilnmo spomnim od začetka lanskega poletja je to res, da ima Laguna 2 ph.1 samo en priključek za polnjenje klime preko katerega se tudi dovaja olje za kompresor.
Renault VelSatis Initiale Paris 2005, 2.2dCi
Avantime 3.0 V6 Privilege
Avantime 2.2dCi Privilege 3x
Ja.Ima samo en priključek
hvala za odgovore sem že mislil .da je z mano kej narobe ,da ne najdem druzga
zanima me še pri kateri temparaturi se zazene ventilator ? pri moji smo polnili klimo bilo je približno 4 stopinje pa je ven metalo lp
- TwingoLove
Ven metalo kaj?
Ventilator spredaj se vedno zažene kadar se vključi kompresor, pa naj bo to zaradi hlajenja ali pa samo zaradi razvlaževanja, sem sam ugotovil in tudi zagnal paniko ko mi je spredaj letel ventilator a lučka za AC ni svetila. V avtu je bilo očitno dovolj vlage da se je začelo razvlaževanje.
Ventilator spredaj se vedno zažene kadar se vključi kompresor, pa naj bo to zaradi hlajenja ali pa samo zaradi razvlaževanja, sem sam ugotovil in tudi zagnal paniko ko mi je spredaj letel ventilator a lučka za AC ni svetila. V avtu je bilo očitno dovolj vlage da se je začelo razvlaževanje.
ja za ventilator sprašujem sicer se je zagnal ampak ne za dolgo zato me zanima če je kej narobe ,bi mogel skoz delat ko imaš prizgano klimo ali ne ? lp
- TwingoLove
ko je prižgana klima mora skos letet, razen če je zunaj dovolj hladno da niti klime ne prižge.. tudi če imaš nastavljeno na 16stC
Ma jok skoz laufa. Dela če je treba; med vožnjo po AC sigurno ne, pa tudi pri 4 stopinjah ne vem zakaj bi - pri tej temperaturi tudi klima ne dela na polno oziroma se vmes izklaplja. Če se vklopi in izklopi je vsaj z ventilatorjem vse ok, drugo bo pa tester povedal. Meni dela bp, pa pozimi ob odroševanju oziroma razvlaževanju še nisem slišal da bi se mi ventilator sploh vklopil.
LP, Samojed