Ugasanje luci Scenic2
Ugasanje luci Scenic2
Ko avto ugasnem, luci se vedno gorijo, ugasnejo se sele po odprtju voznikovih vrat. Luci so sicer na stikalu ugasnjene in se prizgejo, ko se prizge avto.
Veckrat pocakam v avtu, ko zena ali otroci gredo po opravkih, zato me moti, da moram vedno odpirati vrata, da ugasnem luci. Zakaj se luci ne ugasnejo, ko se ugasne avto?
Veckrat pocakam v avtu, ko zena ali otroci gredo po opravkih, zato me moti, da moram vedno odpirati vrata, da ugasnem luci. Zakaj se luci ne ugasnejo, ko se ugasne avto?
Zadnjič spremenil JM, dne 18 Apr 2008, 09:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Re: Ugasanje luci Scenik2
To je od oktobra 2006 naprej. Pred tem so se luci ugasnile ko si ustavil motor z gumbom START/STOp. In mene tudi moti to. Sem ze preverjal, ce se da nastavitev na UCHju spremeniti pa se ne da.JM napisal/-a:Ko avto ugasnem, luci se vedno gorijo, ugasnejo se sele po odprtju voznikovih vrat. Luci so sicer na stikalu ugasnjene in se prizgejo, ko se prizge avto.
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Re: Ugasanje luci Scenic2
lep pozdrav še jaz postavim svoje vprašanje o ugašanju,do pred kratkim sem si lastil Grand Modusa in tam sem imel stikalo za luči vedno na ničli in je gorelo podnevi in ponoči ,ko sem vzel kontakt se je ugasnilo in to mi je bilo všeč,,sedaj sem presedlal na Capturja in dnevne luči seveda gorijo ob kontaktu ko je stikalo na ničli ,,zvečer pa je treba prižgat luči,in to se zaradi navade včasih po mestu pozabi,,še posebej zato ,ker je armatura osvetljena kljub dnevnim lučem.
se da morda to drugače sprogramirat? tako da bi ves čas imel prižgane luči in bi se ugasnile z vzemanjem kontakta?
hvala za odgovore
Toni-k
se da morda to drugače sprogramirat? tako da bi ves čas imel prižgane luči in bi se ugasnile z vzemanjem kontakta?
hvala za odgovore
Toni-k
Re: Ugasanje luci Scenic2
imam scenica 2007 avgust mislim da in xenon. ko vgasnem avto gorijo luči. morem odpret vrata in jih zapret pa si radio ročno vklopit nazaj. je pa prostoročna kartica.
Laguna 2011, bi-xenon. vgasnem avto se vse vgasne-razen radio ostane, dokler ne odprem vrata. tudi prostoročna kartica.
tak, da nekaj so kombinirali in slabo pregledali program ki so ga napisali
Laguna 2011, bi-xenon. vgasnem avto se vse vgasne-razen radio ostane, dokler ne odprem vrata. tudi prostoročna kartica.
tak, da nekaj so kombinirali in slabo pregledali program ki so ga napisali
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD