Renault Megane IV 2016
Re: Renault Megane IV 2016
Podatki in cel kup slik od sedana na KLIK
Hud! Zanimivo bo spremljati ali bodo limuzine made in Turkey kaj boljše sestavljene skupaj, kot pa hatchback oz. karavanske izvedenke... Sploh na začetku, dokler bodo porodni krči najhujši. 
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Karavani od jutri uradno v salonih 
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
Danes ogledal novega Megane Grandtour v salonu Malgaj. Moji prvi vtisi: dolžinsko kar precej velik, oprema GT line ni za mene, ker so sedeži preveč školjkasti, da sem komaj priplezal ven iz avta. Osnovni prtljažnik niti ni tako velik kot sem pričakoval, ima pa ravno dno kar je zelo v redu. Spredaj in zadaj se sedi zelo udobno in je prostora zadosti. Bolj kot GT line mi ustreza Bose oprema. To je pač moje osebno mnenje. Na splošno pa je avto zelo lep. Škoda samo da nima zadnjih prtljažnih vrat električnih (kar se tiče odpiranja in zapiranja).
Pozdravljeni,
Zelo sem bil zaineresiran za nakup novega megana grandtour, ko pa sem ga malo bolj pobliže pogledal, me je pa kar minilo:
Opazil sem, da se steklo zadnjih vrat (vrata prtljažnika) skoraj zadene ob tisto črno plastiko na boku. Kolega mi je rekel, da se pri enem salonskem v Ljubljani celo zadane. Pri vprašanju zakaj je to tako, mu je prodajalec odvrnil, da je to še dobro glede na to, kako megane sestavljajo v tovarni
. Ne ve kako lahko prodajalec reče kaj takega.
Prav tako je zelo čudno, da če od spredaj pogledaš bok avtomobila, linije avta sploh ne vidiš, saj sprednji blatnik ne stoji v liniji. Na eni strani stoji cca 3 mm iz linije, na drugi pa čist drgač. Tukaj sem dobil odgovor, da je blatnik plastičen in ob vsakem vremenu stoji drugače, ker plastika giblje. Tudi ostali lufti so precej mimo. Notr je dobr narejen, nimam kaj rečt, zunaj pa bi se za to ceno lahko malo bolj potrudili, ker je narejen kot bi ga otroci skup zlagal.
Mogoče bi mogli Renojevci malo pogledat konkurenčne avtomobile, recimo pri Octavii in Golfu so ti razmaki povsod enakomerni ter manjši.
Zelo sem bil zaineresiran za nakup novega megana grandtour, ko pa sem ga malo bolj pobliže pogledal, me je pa kar minilo:
Opazil sem, da se steklo zadnjih vrat (vrata prtljažnika) skoraj zadene ob tisto črno plastiko na boku. Kolega mi je rekel, da se pri enem salonskem v Ljubljani celo zadane. Pri vprašanju zakaj je to tako, mu je prodajalec odvrnil, da je to še dobro glede na to, kako megane sestavljajo v tovarni
Prav tako je zelo čudno, da če od spredaj pogledaš bok avtomobila, linije avta sploh ne vidiš, saj sprednji blatnik ne stoji v liniji. Na eni strani stoji cca 3 mm iz linije, na drugi pa čist drgač. Tukaj sem dobil odgovor, da je blatnik plastičen in ob vsakem vremenu stoji drugače, ker plastika giblje. Tudi ostali lufti so precej mimo. Notr je dobr narejen, nimam kaj rečt, zunaj pa bi se za to ceno lahko malo bolj potrudili, ker je narejen kot bi ga otroci skup zlagal.
Mogoče bi mogli Renojevci malo pogledat konkurenčne avtomobile, recimo pri Octavii in Golfu so ti razmaki povsod enakomerni ter manjši.
Zgleda da je to to, do podobnih ugotovitev sem prisel sam ko sem gledal talismana in razlicne megane 4.
Če je to res,potem morajo tipa iz četrte minute posnetka odpustit,pa še nekaj robotov zamenjat
https://www.youtube.com/watch?v=0q1TQKiy0OI" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/watch?v=0q1TQKiy0OI" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/watch?v=8IEN6H1p4HY" onclick="window.open(this.href);return false;
Upam, da v fabrki te felerje z linijami čim prej odpravijo, ker bom Megana Grandtour drugače črtal iz seznama za naslednji avto....
Bo treba še v živo preveriti, če je res tako grozno.
Upam, da v fabrki te felerje z linijami čim prej odpravijo, ker bom Megana Grandtour drugače črtal iz seznama za naslednji avto....
Bo treba še v živo preveriti, če je res tako grozno.
Sam ja kaj ta preverje oa 4 minute dalje.... vlece roko preko neenakomernih stikov pa je ok... coooll..
Škoda da jih ne sestavljajo pri nas, bojda je Revozova tovarna super! 
tudi pogled ima bolj tak, da ne veš kaj mu je, ali mu bo ravno prišlo, ga samo napenja, ali kajUrosJ napisal/-a:Sam ja kaj ta preverje oa 4 minute dalje.... vlece roko preko neenakomernih stikov pa je ok... coooll..
važno da ima rokavičko in barvni vzorec, saj imajo vsi proizvajalci v promo videu nekoga ki boža avto, razen pri trabantu kjer nekdo s kladivom hodi okrog avta in lufte nastavi z brcami, samo to ne izpade tako fancy
te mojstre morajo zaposliti pa bo vse naravnost
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Pa kaj vi kupujete avto ali razmake in popuste?
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
avto kupiš, razmaki so gratis

Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
resno se razpravlja o "luftih"???
je pri kakšnem avtu drugače? mora bit tok da se vrata odpirajo ja..
lahko pa da imajo nekateri luft kje drugje
Kolikor berem je enim življenjskega pomena (za biti ali ne biti) da so razmaki v desetinko milimetra narejeni...sorum napisal/-a:resno se razpravlja o "luftih"???je pri kakšnem avtu drugače? mora bit tok da se vrata odpirajo ja..
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.