Avantime 3.0 V6 Privilege
Re: Avantime 3.0 V6 Privilege
pin si pozabil napisat
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Uuu zakon!
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car

Navigacija...
Ven sem jo vrgel že pred petimi leti in najprej dal not Samsung Galaxy Note. Potem LG G3 in sedaj je notri Apple iPhone 7 Plus.

Kul je ker telefon že privzeto postavi GUI v "landscape" način in se telefon prižge če (ko) zmanjka baterije. Slab pa je, da je to Apple in je manj možnosti za prilagajanje.
Tako še vedno nisem našel optimalne rešitve. Spogledujem se z novim Alpine ILX-107 a je to velika zadeva in bi rabil ornk prefukat armaturko, da bi ga not spravil.

Ven sem jo vrgel že pred petimi leti in najprej dal not Samsung Galaxy Note. Potem LG G3 in sedaj je notri Apple iPhone 7 Plus.

Kul je ker telefon že privzeto postavi GUI v "landscape" način in se telefon prižge če (ko) zmanjka baterije. Slab pa je, da je to Apple in je manj možnosti za prilagajanje.
Tako še vedno nisem našel optimalne rešitve. Spogledujem se z novim Alpine ILX-107 a je to velika zadeva in bi rabil ornk prefukat armaturko, da bi ga not spravil.

še dobro da nisi preveč zakompliciral 
a nisi ti nek apple fan? 
Renault 5 GT Turbo l.88
Renault Safrane 3.0 V6 24V l.00
Niti ne. Ja, imam sedaj vse od Appla, a sem lansko leto pol leta imel Huawei P9 (to je Android
), pa pred tem še pol leta Microsoft (ex. Nokia) Lumia 950 XL (to so pa okna fon...). Pa v avtu je bil do zdej skos Android.
Uglavnem... Sem šel v soboto na morje in dol grede sem se vozu na Google Maps navigacijo, nazaj domov pa na Apple Maps in morm rečt, da mi je Apple Maps clo boljš.

Uglavnem... Sem šel v soboto na morje in dol grede sem se vozu na Google Maps navigacijo, nazaj domov pa na Apple Maps in morm rečt, da mi je Apple Maps clo boljš.

Huda fotka 
iFotka mudelShusuglao napisal/-a:Huda fotka
Meni osebno najbolša navigacija je iGo. Jo kr dost uporablam in morm rečt da me še ni zajebala.
Renault 5 GT Turbo l.88
Štos Google ali Apple mapsov je v tem, da nekam prideš ne rabiš vpisovati naslova. Če želiš v Postonjsko jamo pač samo napišeš Postonjska ja... in že ti sam najde cilj. Ali še bolje... bi šel v neko restavracijo, vpišeš ime restavracije in gasa, ker ime veš, naslova pa verjetno ne.
In še nekaj, kar pa pri nas res ni tako zelo uporabno... prikazuje ti promet in te po potrebi preusmeri na hitrejšo pot.
In še nekaj, kar pa pri nas res ni tako zelo uporabno... prikazuje ti promet in te po potrebi preusmeri na hitrejšo pot.

To maš načeloma prov. Še zmer mi je pa ljubši iGo ker mi ni treba vsakič za ruto vlečt mape dol ali pa uporabljat mobilnih.
Renault 5 GT Turbo l.88
wow nora garaža. Kok te je koštala gradnja?
Renault 5 GT Turbo l.88