Pozdravljeni!
Mogoče gdo ve kje kupit ACL ojnične ležaje in ležaje za glavno gred za Clio RS 169 in približno ceno?
Tudi tako me zanimajo batni obročki...
Lp!
Clio RS 169 ležaji - batni obročki
Re: Clio RS 169 ležaji - batni obročki
ACL kolikor gledam bo težje za najti, mogoče lažje KING race. KING race ojnični in glavni iz UK pridejo cca. 260€. Mogoče ceneje če se malo potrudim in vprašam naokoli. Zakaj pa potrebuješ te ležaje? Kakšni glyco ali pa original bi bili boljša izbira, če se ne gre za nek hud dirkalni stroj.
Batne obročke ali original (na vsakem renault servisu) ali pa Goetze, Mahle (v trgovini z avto deli).
Batne obročke ali original (na vsakem renault servisu) ali pa Goetze, Mahle (v trgovini z avto deli).
Enigma motorsport
Radim generalno na motorju.. Sam preštudiro malo ja..
Kupil bom original ležaje in original batne obročke.. Sam mislil da je cenovno tu nekje,pa ni..
Malo bo nekaj narejenega,amapk nič tako hudega..
Glavo sam tudi dal na obdelavo in nove ventile kupim tudi original..
Hvala za odgovor
Kupil bom original ležaje in original batne obročke.. Sam mislil da je cenovno tu nekje,pa ni..
Malo bo nekaj narejenega,amapk nič tako hudega..
Glavo sam tudi dal na obdelavo in nove ventile kupim tudi original..
Hvala za odgovor
Vem da malo pozno pa vseeno, mogoče pride v bodoče komu prav. Se pravi nov original bat + obročki je samo par € dražji kot samo obročki. Mislim da nekaj malega čez 30€ pride kom, torej nekih 130€ za komplet batov in obročkov. Smešno poceni...
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
Sej kvaliteta je temu primerna
(beri: radi pokajo medobročni prostori, še posebno če je neka hudo dobra "dirkalna" mapa).
Enigma motorsport
Prva vgradnja al pol nadomestek? Kaj se pa dobi pol da ni overbore pa višja kompresija?
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
Original poka. Nič se ne dobi aftermarket, vsaj kar sem jaz iskal. Naj bi obstajalo samo vprašanje kakšna je kvaliteta. Že aftermarket z višjo kompresijo je zelo malo dobrih stvari na tržišču. Jebat ga, francoz.
Mi lahko zrihtamo Supertech, samo jih je treba še obdelat, ker drugače je kompresija 13.2:1
Mi lahko zrihtamo Supertech, samo jih je treba še obdelat, ker drugače je kompresija 13.2:1
Enigma motorsport