se s starimi felgami:

pa z novimi 15-kami:

to je to, sedaj pa se temnenje sip in pa kaksen stresni spojler.
lp

a je*iga stari...eni mamo se staro armaturko pa stare odbijace....drgac pa lep twingo...mogoce bi se ogledala pobarval v barvo karoserije...pol je pa cist lep....pa uno nalepko slo...sej sem jest tut ponosen slovenc sam vseeno nalepka se mi ne dopade...mogoce en diskreten spojlercek zatej (nekej tacga k mam jest)...kak bad look si razmisljal kaj?...drgac moj okus pri twingu niso ravno 15col samo sej mu tudi pasejo po svoje....kaksne imas pa dimenzije gum 195/45-15? in koliko predelav si naredil da ti ne drza...ali si pac nasel 6col siroko feltno?Krizi napisal/-a:Luskn Twingac!
Men se nasplosno vsi Twingoti dopadejo razn starih k majo pa res cudne odbijace + luci... Da ne govorim o armaturki
Lepe feltne, ni kej!
hja sam prve slike sem bolj pogledal zadaj...vidm ja da si dol odlimal...no lepo da smo ti dal inspiracijo...le tako naprej...upam da se vidimo v SG 20.8.2005 na srecanjuHugo napisal/-a:se opravicujem k me neki casa ni blo na forumu.
nalepke slo ze nekej casa ni gor, ce bi pozorno pregledal slike bi najbrs opazu![]()
HVALA ZA POHVALE IN KOMENTARJE, DAL STE MI NOV ZAGON!