puščanje hladilne tekočine
puščanje hladilne tekočine
pozdravljeni.včeraj sem opazil da mi je naenkrat zmanjkalo hladilne tekočine ostalo jo je samo še malo...ko sem se usedel v avto po parih metrih je začelo puščat vsaj tako mi so rekli moji doma ki so to videli ko sem se odpeljal.prej ni bilo nobenih problemov glede tega je bilo vse ok.imam renault megane 1.6 16 v benciner letnik 2003 glavni servis je bil delan na 135 tisoč sedaj jih ima 195 tisoč ...bo treba delat glavni servis vodna pumpa?ker spodaj se vidi da od nekod kaplja samo ne vem ne vidim od kod.na koliko km se pa dela glavni servis na renaultu?
Re: puščanje hladilne tekočine
V koliko kaplja, ne bo težko najti okvare. Se mogoče ve, kakšno kvaliteto delov se je vgradilo?
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
ne vem kupil sem avto ko je imel 160 tisoč tako da res ne vem to...peljati se je možno ali je boljše če spušča da ga ne peljem na kakšne kratke relacije?
če je slučajno vodna pumpa lahko samo njo menjam ali moram vse še jermene itd...
simon24 napisal/-a:če je slučajno vodna pumpa lahko samo njo menjam ali moram vse še jermene itd...
Vse komplet. Jermena so še najmanjši strošek vsega
Najprej bi blo pametno ugotovit od kje teče. Če vodna pumpa spušča ponavadi pri semeringu samo tolk mal da ni za oment. Raje malo okoli hladilnika preverite. Lahko se podstavi karton čez noč in zjutraj preveri lokacijo od kje se nakapa. Če ma avto plastično zaščito pod motorjem se jo prej odstrani!
sem ugotovil da kaplja po kapljicah ko avto stoji ampak ne vem od kod
Ja ko se material ohladi se skrči in zato spušča ko se zgreje pa zatesni