Pozdravljeni!
Problem na omenjenem avtu(prižiga se opozorilo check fuel filter).Clip javi napako DF057 1.DEF.Filter goriva je bil zamenjan a napaka ostaja.Kabli do senzorja so izpravni tako da ne vem več kje bi iskal napako.Prosim za nasvete.
Lp Jure
Na mojem megane 3 faza 1 1.9 dci grandtour gt line letnik 2011 je v garanciji veckrat izpisalo isto napako in so ocistili filter in ga menjali, pa se vedno isto. Pol so menjali senzor, pa je bil mir, se nikoli ni vec ponovilo.
pozdravleni.
mene samo zanima nekaj. z mehankarjem sva zamenala stikalo za sklopko ker mi je na displeju pokazalo servis in parking break fault. ko sva zamenala se je ista napaka pokazala senakt in dokler ni nekaj nastimu da je izginila uspodaj pri konektorjih. okej naprava naj bi bila odpravlen. sedaj pa ko je avto v avtomatski rocni se noče odklopiti namreč jo moram sam ročno oz fizično izklopiti. ali morda kdo ve kaj bi bilo to narobe.
mehankar mi je reku da je zraven šeno stikao in da lahko to napako javla neve pa kako se točno temu delu imenuje klicu sem na pooblašceni servis in so mi rekli da morjo napako oni vidit in da traja to kak dan da se vidi kaj je.