ker imam ravno čas bom malo pogodrnlaj
po tehničnem kjer je bil avto bojda brezhiben, so šle stvari očitno v maloro. med vožnjo je nekaj začelo tuliti, lahko je ležaj ali pa so gume naenkrat postale glasne, zato sem z dvigalom skušal dvigniti avto, nekaj ze zahrustalo dvignil se ni, in sedaj imam še eno luknjo več v podnu in pragu. ko sem kolo končno spravil od tal nisem našel ničesar, kar bi lahko povzročalo tak zvok, je pa na drugi strani v volanskem končniku kilometerski luft, optika je mimo že od lanskega leta ko sem menjal končnik na drugi strani. rja na B stebričku, res da je tudi povsod drugje, ampak tu je nenavadno mesto za rjo zato ne vem kaj dela tam. gretje ne greje, kot vsako zimo, peč zamašen še vedno, kučma v avtu je obvezna. hladilnik pušča. spet. že tretji. razmišljam o novem. avtu. ali hladilniku, samo hladilnik je drag.
centralno na pokrovčku za tank ne dela, dela samo še na voznikovih vratih in prtljažniku, imam nove motorčke od kitajcev, ne da se mi razdirati vrat. brisalci so zanič. ledica v uri je crknila, ponovno. voda še vedno teče v prtljažnik, ker se mi celo poletje ni dalo zamašiti luknje pod odbijačem. vrata rjavijo po spodnjem robu, spomladi bo avto še bolj grd in luknjast....bah
so pa vilice nehale škripati kar mi všeč, čakam da se bo še kaj popravilo samo od sebe, pa se noče