clio 1.2 izpušni plini

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
charly7627

clio 1.2 izpušni plini

Odgovor Napisal/-a charly7627 »

Pozdravljeni
pred kratkim sem nabavil clio 1.2.Avto je star 21 let in seveda pred tehničnim.Vse lepo in prav še kar dobro se je obnesel na pregledu,za tako star avto,samo vrglo me je,ko mi rečejo,da izpusti plinov presegajo dovoljeno vrednost.Zdaj pa me zanima.če se da tu karkoli nastavit ali moram menjat katalizator,kajti avto sem vzel samo zaradi vlečne kljuke in zda ne bi rad nevem kaj več vlago vanj.da me ne bo na koncu to prevažanje materijala stalo več kot pa,če bi vzel dostavo.Hvaležen bom za vsako infirmacijo oziroma nasvet.Hvala Drago.
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Re: clio 1.2 izpušni plini

Odgovor Napisal/-a Fan »

Nikjer nisem zasledil kako so bili delani servisi: svečke/čistilci/olje, v kakšnem stanju je dušilna loputa, ali izpuh tesni?
Se je mogoče preverilo kaj pravi kisikova sonda, kakšno mešanico gorivo/zrak dobi motor??
Ja, lahko se nekaj malega tudi nastavi, vsekakor pa je predpogoj, da zgoraj omenjeni deli delujejo brezhibno.
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Odgovori