Megane 1.9 l2005 okvara menjalnika

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
Matjaz

Megane 1.9 l2005 okvara menjalnika

Odgovor Napisal/-a Matjaz »

Živijo,

Zanima me če je mogoče kdo imel podobne težave kot jaz z menjalnikom in sicer pripeljal sem se na parkirišče še vse normalno, menjalnik deluje ok ni nikoli škrtal ali da v kakšno prestavo nebi šlo al pa kaj, no tam sem pustil v ne vem keri prestavi in izklopil motor. Ko pridem nazaj prižgem avto tko k vedno sklopka zavora pa start, hočem dati v nevtralno in prvo da bi spelal pa ročka čist mehka in gre samo naprej nazaj k nč čist lahko.....pripeljal sem se domov na srečo imamo ravno ker je seved ostalo pomojem da v 4ti. Kaj bi to lahko bilo kaj hujšega ali manjša napaka? Aja pa en dan pred tem sem se pripeljal iz dalmacije brez problema....
Avto je pa 2005 letnik 1.9dci 131km, pa 290k na števcu.

hvala za pomoč,
lp. matjaž
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Re: Megane 1.9 l2005 okvara menjalnika

Odgovor Napisal/-a Fan »

Osebno bi najprej preveril povezave med menjalnikom in menjalno ročico. Po opisu bi lahko bil problem v žicah, kar pa se da tudi popraviti, brez menjave.
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
Matjaz

Odgovor Napisal/-a Matjaz »

Pa je potrebno to menjalnik odstraniti da se to preveri ali kako?
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Fan »

Ne, ni potrebno podiranja, lahko se preveri brez večjih posegov
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Odgovori