Renault Megane IV 2016
Re: Renault Megane IV 2016
Men pa ne sedejo tile boki zadaj z to črno proti zadnjemu steklu... Že na novi astri mi je grozno zdaj bo pa še megane tak... drugače je pa všečen..
- Papastrumf21
Zdravo,
mene pa samo zanima če je kdo vozil novega Megana IV z EDC menjalnikom, in to dizls s 110 konji?
Kopujem sicer bose edtion dizla s 110 konji. Edino ne morem se določiti glede menjalnika, zaenkrat sem za ročnega.
Saj nisem prepričan kake kvalitet je EDC menjalnik
Zato bi bil vesel vsakega mnjenja in izkušenj.
Hvala:)
mene pa samo zanima če je kdo vozil novega Megana IV z EDC menjalnikom, in to dizls s 110 konji?
Kopujem sicer bose edtion dizla s 110 konji. Edino ne morem se določiti glede menjalnika, zaenkrat sem za ročnega.
Saj nisem prepričan kake kvalitet je EDC menjalnik
Hvala:)
EDC ima samo GT, ostali če imajo avtomatiko so enosklopčni.
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Ne bo držalo. Tudi 1.2 TCe in 1.5 dCi imata EDC menjalnik, če je avtomatski.
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
ja ne vem, talisman ga nima
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Tudi Talismanov avtomatik je EDC. Tako pri dCi 130 in 160 kot pri TCe 150 in 200.
Vozil sem ga od direktorja ASP talismana, 160dci, pa mi ni deloval kot da bi mel EDC, ker je bil prepočasen. So zgleda to zdej dal v ponudbo, al je pa v navadnih pač ta edc navadn skret počasn 
Drugega avtomatskega menjalnika kot EDC jaz ne vidim. Ne vem kako počasen spet ni, ultra hiter pa v limuzini in enoprostorcu (Espace) res ne rabi bit.
Ali se da megana grandtour že naročiti? Včeraj sem sedel v njem in sem navdušen. Ker talisman GT odpade (nočem avtomatika, želim si bencinarja, bi verjetno vzel 1.2 tce bose (gt line sedeži imajo za moj okus žal preveč bočne opore, toliko da je že moteče), za 20k eur se mi zdo ogromno avta za ta denar.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Mislim da se še ne da, nisem pa prepričan
Najboljše da v kakšnem salonu povprašaš. Bose je res super izbira, če so ti GT-line sedeži preveč školjkasti ja 
Kje pa si sedel v njem (Megane Grandtour) predvidevam novi model in kje ga imajo v SI (v katerem salonu).B1 16v napisal/-a:Ali se da megana grandtour že naročiti? Včeraj sem sedel v njem in sem navdušen. Ker talisman GT odpade (nočem avtomatika, želim si bencinarja, bi verjetno vzel 1.2 tce bose (gt line sedeži imajo za moj okus žal preveč bočne opore, toliko da je že moteče), za 20k eur se mi zdo ogromno avta za ta denar.
To tudi mene zanima, kje (če) se ga da videti v Sloveniji. Ker napovedan je za september ali oktober.
V Celovcu, že sprejemajo naročila, je pa recimo bose cca. 5k eur dražji kot pri nas. Paketi opreme so sicer precej drugačni, se pri isti opremi dobi več...
No ne vem koliko več... Recimo Kadjar Iconic (pri nas) in 4Austria (v Avstriji) ima samo gretje sprednjega stekla več (kar lahko doplačaš), ima pa tudi DAB sprejemnik (katerga ne moreš naročiti pri nas)... Koliko je DAB uporaben pri nas je vprašanje, steklo pa stane 200€ (skupaj z pranjem žatometov). Razlika je pa koliko? 1000€?
Ni toliko več opreme kolikor je cena višja... Vse je odvisno od trga... Kadjar (ker bolje spremljam to sceno) je v Litvi začetni model 17000€, v Romuniji 15400, pri nas s 18900. Oprema pa po moje enaka...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ni toliko več opreme kolikor je cena višja... Vse je odvisno od trga... Kadjar (ker bolje spremljam to sceno) je v Litvi začetni model 17000€, v Romuniji 15400, pri nas s 18900. Oprema pa po moje enaka...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Nikakor bistveno višja cena ne upraviči kosa ali dveh več opreme, tudi nisem tako zapisal. Zanimivo pa je, da so paketi po državah tako različni, imenujejo pa se večinoma enako.