Vir: Worldscoop
PS: dal sem v ločeno temo od navadnega ker jo ima tudi Clio, lahko tudi združite.

gotovo bo, za ljubitelje stare in preverjene tehnologile razmišljajo tudi o ročnem vžigu motorja, ker z električnim štarterjem enostavno nimaš tistega pravega občutka povezanosti z avtom, pritiskanje gumba je tako zelo neosebno in sterilno, pa še pol sekunde zamika je med tem ko pritisneš gumb start, da štarter dejansko oberne, kar je na športnem avtu nedopustnoStumpjumper napisal/-a:Na 5. sliki so vidne obvolanske ročice...kar mi ni najbolj všeč. Upam da ponudijo opcijo ročnega menjalnika.

Shusuglao napisal/-a:gotovo bo, za ljubitelje stare in preverjene tehnologile razmišljajo tudi o ročnem vžigu motorja, ker z električnim štarterjem enostavno nimaš tistega pravega občutka povezanosti z avtom, pritiskanje gumba je tako zelo neosebno in sterilno, pa še pol sekunde zamika je med tem ko pritisneš gumb start, da štarter dejansko oberne, kar je na športnem avtu nedopustnoStumpjumper napisal/-a:Na 5. sliki so vidne obvolanske ročice...kar mi ni najbolj všeč. Upam da ponudijo opcijo ročnega menjalnika.
na sliki so prototipi ročke v gordini modri barvi

Qrba niso resni?!Sport Driver napisal/-a:@Shusugalo ti se kr norčuj samo pred nekaj časa je bil na Carthrottle post o tem da jim ni všeč zagon brez ključa kar ni tega mehaničnega občutka kot ko obrneš ključ [FACE WITH TEARS OF JOY]
Poslano z mojega Nexus 5X z uporabo Tapatalk
1.8tCe z 270KM se že nekaj časa vrti v Nissanih.a_sist napisal/-a:1.8t sploh nimajo. Al bo 1,6t al pa 2,0t.. Pomoje