kakor sem bil jaz obveščen teli roverji pridejo v dveh okusih, z roverjevim motorjem, ki je po kvaliteti nekje v rangu renaultovemu 2.2dci in s hondinim motorjem, ki nima težav z nenadno smrtjo, noben pa nima vteca, to je bil samo hec - haha.
Renault 18 TLJRenault 21 GTSRenault 21 TURBORenault 21 NEVADAMegane CC
Pa da prideš do relejev ni treba dati odbijača dol, čeprav smo ga mi dali.
Je pa bilo vseeno zabavno, saj smo ob preizkušanju relejev skurili eno 30A varovalko, dvakrat! In če to varovalko skuriš, avto noče vžgat.
Torej Bam, splazi se pod avto, tam se nahajajo trije 30A releji, dva sta za ventilatorje, en je za neki druzga. Releja imata pet polov in diodo.
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Avto peljal na tehničnega... v Avto Krko, ker sem šel ravno mimo, pa sem imel občutek, da gospodoma tam ni bilo všeč, ker nista mogla najti nič narobe, no, na koncu sta ugotovila, da je prva pomoč prestara in sta bila zadovoljena. Tehničnega kljub temu vseeno naredil.
Potem sem avto registriral, 340€ in še dobro, da sem hkrati registriral še ZOE, 8€. Oba skupaj sta toliko, kot če bi imel dva dCi kliota
Cjo ja sej z Avijem it na tehničnega... Škoda govort. Sploh ni odvisno od avta ampak od ocenjevalca, a boš naredu al ne. Ko sem bil jaz prvič z mojem mi je en idiot najdu "zjeban" končnik, ki je bil by the way menjan 14 dni prej. Naslednje leto pa smo se samo malo pogovarjal o avtu, ker se jim je zdel zanimiv, pa zavore pa izpuste so mi zmerli in sem lahko šel.
Ker bo avto v prihodnje večino časa preživel v garaži in ker me že leta tarejo težave s štromom, sem si omislil en tak seksi "booster"
Pa odločil sem se poigrati še s kitom za popravilo stekel. Avantime ima eno ici bici miceno pikico, oz. luknjico. Rover ima mal večjo... Bomo videli... [emoji56]