Renault Laguna 2 2.0T by Vrho

Predstavite Vašega Renault-a
Uporabniški avatar
dvihtelic
Kraj: Vrhnika

Re: Renault Laguna 2 2.0T by Vrho

Odgovor Napisal/-a dvihtelic »

Lahko da je dal nižje vzmeti

Sent from my iPhone using Tapatalk
Uporabniški avatar
bertole

Odgovor Napisal/-a bertole »

Pomoje je v Monroejevih amortizerjih fora. Mislm, da je neki tazga ugotovu že drhouse v temi o njegovi Laguni.
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Odgovor Napisal/-a drhouse »

Ata, lej, jst imam te: http://www.tunero.de/renault/laguna-ii- ... 18877.html.

Pa veš, kako pride. Amortizerji Monroe Reflex. Lahko primerjava, ko pride avtek pa vidiva, kje je fora, čeprav se mi ne zdi nekaj višja kot moja:

Slika
Uporabniški avatar
Vrho
Kraj: Trzin

Odgovor Napisal/-a Vrho »

Hm ma po resnici povem mi ni skor cist nic jasno tudi ne vem kje pa kako iskat . Ker dejansko sem z amortizerji full zadovoljen :D Sam tale visina me pa res moti . Žal mi pa moja denarnica ne dopusca da bi preizkusal v cem je tezava :/. Z Drhouse sva se ze neki pogovarjala o tem . Kej vec bova vedla ko bo dobil nazaj avto .
Uporabniški avatar
drhouse

No, mogoče bo pa "kmalu" nazaj pa bova primerjala - danes sem videl "tanov" motor. Sicer še na paleti v delavnici, ampak vseeno. Napredujemo! :lol:
Uporabniški avatar
Vrho

dvihtelic napisal/-a:Lahko da je dal nižje vzmeti

To sva tudi midva razmisljala . Sam ko sva gledala vzmeti po internetu so vecinoma vse enake razen za 2.2 dizel in 3.0 v6 se mi zdi .
Uporabniški avatar
dvihtelic
Kraj: Vrhnika

Odgovor Napisal/-a dvihtelic »

Ja samo ene imas 3cm ali pa 4 ali 5 celi

Uporabniški avatar
mbajec3
Kraj: Postojna

Odgovor Napisal/-a mbajec3 »

jaz imam laguno 2 limuzino 2005 brat ima karavana 2005. oba sva dala gor h&R vzmeti. njegova se je veliko lepše posedla. kar vidna razlika. je bila pa res moja v originali nekoliko višja kot njegova v originalu. Nimam pojma v čem je fora :mad:
Uporabniški avatar
Vrho

Kaj pa ce je odvisno od opreme . Recimo moja je bila v osnovi Privilege oprema. Zdj notranjost sem pa zamenjal z Dynamique opremo . Pa dynamique naj bi bil kot sportna razlicica in je mogoce kej na podvozju tudi kej spremenjen? Mbajec3 bi lah ksno slikco pripopal od vajinih lagun ?
Uporabniški avatar
drhouse

Aljaž je mel Privilege, jaz imam Dinamique pa je njegova padla za vsaj 2 cm nižje. Isto h&r...
Uporabniški avatar
Vrho

Haha zanimivo tole res . Potem je res samo v vzmeteh ali pa amortizerjih problem pa cist nc druzga . Grrrr
Uporabniški avatar
Shusuglao
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

kaj to da so eni bencinarji in drugi dizli, mogoče to kaj vpliva na višino?
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Uporabniški avatar
drhouse

Shusuglao napisal/-a:kaj to da so eni bencinarji in drugi dizli, mogoče to kaj vpliva na višino?

Je obstajala tudi ta ideja, ampak npr. z Aljažem (laguna484 na forumu nekoč) sva imela samo različne letnike (2005 vs 2007) in opremo (Dynamique vs Privilege), ostalo pa isto: oba karavana, isti motor, isto firmo vzmeti kupljene pri istem trgovcu, oba na 18", celo isti model gum ;) Takrat sva si razliko razlagala, ker sem imel jaz nove amortizerje, on pa še serijske in, da so zato njegovi bolj posedeni... Ampak razlike je bilo ene 2 cm.

Zdej mi je padla ideja, če so mogoče razlogi v Monroe Reflex... Bova res mogla primerjat, glede na to, da jih imava oba. Sam, Vrho, sej veš - ko pride avto :D
Uporabniški avatar
Vrho

Shusuglao napisal/-a:kaj to da so eni bencinarji in drugi dizli, mogoče to kaj vpliva na višino?
To glede teze sem tudi sam razmisljal . Moj recimo ima 1395kg . Od Lagunaman je imel pa tm okrog 1425kg. To sem ze preizkusal sem dvignil havbo se usedel spredaj . pa se hudic ni nc spremenil pa imam cc 71 kg to bi se ze mogl poznat se mi zdi :roll: :roll:
Uporabniški avatar
Vrho

drhouse napisal/-a:

Je obstajala tudi ta ideja, ampak npr. z Aljažem (laguna484 na forumu nekoč) sva imela samo različne letnike (2005 vs 2007) in opremo (Dynamique vs Privilege), ostalo pa isto: oba karavana, isti motor, isto firmo vzmeti kupljene pri istem trgovcu, oba na 18", celo isti model gum ;) Takrat sva si razliko razlagala, ker sem imel jaz nove amortizerje, on pa še serijske in, da so zato njegovi bolj posedeni... Ampak razlike je bilo ene 2 cm.

Zdej mi je padla ideja, če so mogoče razlogi v Monroe Reflex... Bova res mogla primerjat, glede na to, da jih imava oba. Sam, Vrho, sej veš - ko pride avto :D
Drhouse sej vem kaksna je situacija pri tebi . Tko k bos dobil bova pa primerjala pa rihtala ane :D 8)
Odgovori