Renault Vel Satis 2.2dci Olje v antifrizu

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
TwingoLove

Renault Vel Satis 2.2dci Olje v antifrizu

Odgovor Napisal/-a TwingoLove »

Pozdravljeni!

Vel satis mi ne da mira in še vedno ga iščem. Našel sem enega 2006 letnik 2.2dci 102kw Initiale Paris.. Pač takega iščem.
Prijazna ženska ob zagonu avta pove: "Anti pollution monitor faulty; fuel injection faulty pa še kaj našteje ampak to zaradi parking brake"
Lastnik je rekel da avto nad 3000obrati pade v limp mode ali pa preprosto ugasne. Po ponovnem zagonu dela dalje.
Avto kljub FAP filtru kadi črno. Na mestu motor deluje lepo. Avta nisem vozil tako da ne vem kaj je res.
Druga zadeva je ta, da je v posodi za vodo za hlajenje olje??? Pač whaat? Avto ima 150kkm. :o Res me to olje v posodi za vodo odbija in straši, da bi bila potrebna komplet generalka motorja.
Kakšne ideje kje začet iskat napako, podobne izkušnje z 2.2dci?
Če se splača ali ne... to bom sam premislil.
Renault VelSatis Initiale Paris 2005, 2.2dCi
Avantime 3.0 V6 Privilege
Avantime 2.2dCi Privilege 3x
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Re: Renault Vel Satis 2.2dci Olje v antifrizu

Odgovor Napisal/-a Fan »

Na ogled se gre z testerjem in mehanikom. Pa bo življenje po nakupu lepše in cenejše.
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
Shusuglao
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

glede na to kar se lahko prebere na forumu o 2.2dci motorjih bi jaz prestrašen zbežal stran kakor hitro bi me noge nesle, ampak lahko da si mazohist ali kaj podobnega :D
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Uporabniški avatar
TwingoLove

Odgovor Napisal/-a TwingoLove »

@Shusuglao a daj nooo haha :D 2.2dci moraš met samo rad pa je :3 Mazohazo variante.. hmm nikjer nisem ravno tak.. sem bolj nežna in passionate duša haha :'D
Renault VelSatis Initiale Paris 2005, 2.2dCi
Avantime 3.0 V6 Privilege
Avantime 2.2dCi Privilege 3x
Odgovori