Pozdravljeni!
Zanima me ali ima kdo izkušnjo z vgradnjo klime v Twingota? Oziroma ali je to sploh mogoče?
Hvala za pomoč
Vgradnja klime v renault twingo 2013
Re: Vgradnja klime v renault twingo 2013
Uf tale bi bla pestra. Kar nekaj dela. Je pa smešno da so te avti brez klime. Mislim da se ne splača.nezaaa napisal/-a:Pozdravljeni!
Zanima me ali ima kdo izkušnjo z vgradnjo klime v Twingota? Oziroma ali je to sploh mogoče?
Hvala za pomoč
Ubistvu stvar sploh ni tako smešna, je bolj žalostna. Ob nakupu sploh nism pomislila da bi lahko bil avto brez klime saj jo ima skoraj vsak avto ze najmanj 10 let. Avta tako ali tako ne bom prodala saj nihce nebi kupil avta brez klime, tako da sm pomislila na to...hvala za odgovorsaso24 napisal/-a:Uf tale bi bla pestra. Kar nekaj dela. Je pa smešno da so te avti brez klime. Mislim da se ne splača.nezaaa napisal/-a:Pozdravljeni!
Hvala za pomoč
Pa je sigurno nima? To je kakšen uvožen authentique? Drugače pa dele iz razbitega pobrat pa bi šlo. Sam €€ so vprašanje pa delo
Čudno se mi zdi 
Treuntno se nekaj matram z nekom ki samo cliote in twingote rihta in je pripeljal 2015 twingota ki isto nima klime
Lahko vprašam za koliko bi prodal vso robo ki je potrebna za vgradnjo. Je pa tko, klima kompresor, hladilnika(držita se skupaj voda in klima) cevi, notranja ventilacija, elektro napeljava...
Zelo hvaležna bi bila če bi mi javil kaksna je cena