Vgradnja klime v renault twingo 2013

Vse ostale teme
Odgovori
Uporabniški avatar
nezaaa

Vgradnja klime v renault twingo 2013

Odgovor Napisal/-a nezaaa »

Pozdravljeni!

Zanima me ali ima kdo izkušnjo z vgradnjo klime v Twingota? Oziroma ali je to sploh mogoče?
Hvala za pomoč
Uporabniški avatar
saso24

Re: Vgradnja klime v renault twingo 2013

Odgovor Napisal/-a saso24 »

nezaaa napisal/-a:Pozdravljeni!

Zanima me ali ima kdo izkušnjo z vgradnjo klime v Twingota? Oziroma ali je to sploh mogoče?
Hvala za pomoč
Uf tale bi bla pestra. Kar nekaj dela. Je pa smešno da so te avti brez klime. Mislim da se ne splača.
Uporabniški avatar
nezaaa

saso24 napisal/-a:
nezaaa napisal/-a:Pozdravljeni!

Hvala za pomoč
Uf tale bi bla pestra. Kar nekaj dela. Je pa smešno da so te avti brez klime. Mislim da se ne splača.
Ubistvu stvar sploh ni tako smešna, je bolj žalostna. Ob nakupu sploh nism pomislila da bi lahko bil avto brez klime saj jo ima skoraj vsak avto ze najmanj 10 let. Avta tako ali tako ne bom prodala saj nihce nebi kupil avta brez klime, tako da sm pomislila na to...hvala za odgovor :)
Uporabniški avatar
Cefizelj

Odgovor Napisal/-a Cefizelj »

Pa je sigurno nima? To je kakšen uvožen authentique? Drugače pa dele iz razbitega pobrat pa bi šlo. Sam €€ so vprašanje pa delo :) Čudno se mi zdi :)
Slika
Uporabniški avatar
saso24

Odgovor Napisal/-a saso24 »

Treuntno se nekaj matram z nekom ki samo cliote in twingote rihta in je pripeljal 2015 twingota ki isto nima klime :icecream: Lahko vprašam za koliko bi prodal vso robo ki je potrebna za vgradnjo. Je pa tko, klima kompresor, hladilnika(držita se skupaj voda in klima) cevi, notranja ventilacija, elektro napeljava...
Uporabniški avatar
nezaaa

Zelo hvaležna bi bila če bi mi javil kaksna je cena :D
Odgovori