Laguna grandtour 2.0 dci GT 4control 131kW- amortizerji

Modifikacije vozil
Odgovori
Uporabniški avatar
domzikales
Kraj: Velenje

Laguna grandtour 2.0 dci GT 4control 131kW- amortizerji

Odgovor Napisal/-a domzikales »

Pozdravljeni,

sem v eni dilemi in bi prosil če bi mi malekost pomagali. Pred kratkim sem zamenjal original fedre z Eibach športnimi 35mm,35mm. Če bi bil avto samo za mene bi mi bilo ok,če bi prej vedel da bo tako,nebi menjaval. Vendar sem dobil otroka in je kar precej neugodna zadeva(zadaj kar precej zabija- trd ko marija avto). Zanima me ali bi se kaj spremenilo na boljše, če bi se dalo skrajšat amortizerje in prilagoditi na te fedre pri Amortizer d.o.o.? Bi se zmanjšalo to rukanje in zabijanje z tem? Ali bi bilo še slabše? Bo lepše avto požiral luknje na ovinkih ipd.?

Hvala za prijaznost.
Kar te ne uniči, te okrepi!
Uporabniški avatar
saso24

Re: Laguna grandtour 2.0 dci GT 4control 131kW- amortizerji

Odgovor Napisal/-a saso24 »

Zanimivo da nisi zadovoljen z eibach. Ponavadi se minimalno spremeni trdota ne pa na nevozno in pa še zabijanje amortizerjev čudno. Obnova in krajšanje ti pa ne bo nič pomagala. Še slabše bo
Uporabniški avatar
dvihtelic
Kraj: Vrhnika

Odgovor Napisal/-a dvihtelic »

Sorry k smetim temo,sam zanimam se za tako laguno oz jo kupujem pa me zanima kako si zadovoljen z avtom? 4 control kako se obnese?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Uporabniški avatar
domzikales
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a domzikales »

saso24 napisal/-a:Zanimivo da nisi zadovoljen z eibach. Ponavadi se minimalno spremeni trdota ne pa na nevozno in pa še zabijanje amortizerjev čudno. Obnova in krajšanje ti pa ne bo nič pomagala. Še slabše bo
Spredaj je znosno. Zadaj je pa katastrofa. Nisem verjel, dokler se nisem usedel zadaj in je žena peljala avto.
Kar te ne uniči, te okrepi!
Odgovori