antifriz
Re: antifriz
Lahko so svečke, vžigalna tuljave...
- manuela12345
ampak avto vžge čist normalno, brez kakšnega verglanja.... če bi bila vžigalna tuljava, si predstavljam, da bi avto težje vžgal. ali se motim? 
Motišmanuela12345 napisal/-a:ampak avto vžge čist normalno, brez kakšnega verglanja.... če bi bila vžigalna tuljava, si predstavljam, da bi avto težje vžgal. ali se motim?
Vžigalna tuljave so zato da zadostno napetost pošlje svečki, ta pa nato iskro za vžig mešanice. Je pa pri teh scenikih znano da jim teče voda iz plastike pod šipo direkt na predel kjer so svečke in tuljave
- kremenko123
Lahko je tudi zamašen bencinski filter. Po mojih izkušnjah, ga marsikateri mehanik kar spregleda.
- manuela12345
No mehanik je menjal dve vzugalni tuljavi, ki se nista bile nikoli menjani, drugi dve pa sta ze bili zamenjani, ampa drug dan ko sem se peljala v hrib je avto spet zacel cukati. Ni vrag, da sta se drugi dve tuljavi sle? Zdaj pa mi pocasi popuscajo zivci 
Zakaj imam občutek, da se vse naredi na polovico ali pa kar nekaj na pamet??
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
- manuela12345
zakaj misliš? mehanik je rekel, da se lahko zgodi, da bosta odpovedale tudi ostali dve vžigalni tuljavi. se vidi, da so že bile nekdaj menjane... kako pa mehanik vidi, da so tuljave zanič? z kakšno merilno napravo? fora bi bila, da sploh tuljave niso zanič... 
upam, da ni bencinska črpalka, ker je to še večji strošek.
mehanik pravi, da črpalka ni, če avto v prostem teku lepo deluje. lepo deluje, le ko sem prišla na hrib, ga je začelo cukati in dušiti.
upam, da ni bencinska črpalka, ker je to še večji strošek.