antifriz
- manuela12345
antifriz
Imam renault scenic 1.6 16v letnik 1998 pa mi kazalec za temp naraste malo nad polovico (dve crtici nad polovico) ko se po makadamu peljem 40 km/h ali pa ko kje stojim s prizganim avtom. Ko se vozim normalno je kazalec za temp tocno na polovici. Pa nekaj mi tece spodaj tam ko pride cev iz posode za antifriz. Nima vonja po olju, je brezbarvno pa malo mastno -antifriz??
Re: antifriz
Če je mastno je antifriz. Fajn bi blo prevert količino hladilne preden zakuha
- manuela12345
Ja po treh dneh je zopet na min tak da nekje pusca neka cev. 
Ni pravilo da pušča cev, lahko je krivo tudi tesnilo, semering, ventil ali pečka. Pred menjavo, je pametno dobro preveriti.
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
odpi pokrovček na motrju, tam kjer se doliva olje za motor, če je kaj belo spodaj (smetane. Potem ti teče hladilna v motor tudi
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
- Sebastijan
- Kraj: Slovenska Bistrica
Najprej saniraj tisto puščanje pri raztezni posodi. Lahko da pušča samo tisto. Pa preveri če se ti ventilator za hlajenje motorja vklopi.
Renault ZOE 2014
Citroen c5 2.0 hdi 2003
Renault megane 1.9 dti letnik 1999 - že davno šel počivati
Citroen c5 2.0 hdi 2003
- manuela12345
Mehanik pravi da verjetno pusca kuler ker je dokaj rjavi. Mokro pa se nabira tam spodaj na nekem zeleznem nosilcu blizu kulerja.
se splaca kupovat rabljeni kuler na avtoodpadu?
Ne!manuela12345 napisal/-a:Mehanik pravi da verjetno pusca kuler ker je dokaj rjavi. Mokro pa se nabira tam spodaj na nekem zeleznem nosilcu blizu kulerja.se splaca kupovat rabljeni kuler na avtoodpadu?
- manuela12345
No je bil kar kuler hin. Da pa ne bi bilo tako enostavno so mi sle se zavorne lajtunge.
Kaj pa bi bilo to ko sukam volan malo mocneje levo ali desno mi nenormalno cvili v volanu. Kaj bi to bilo? Nekaj sem ze spricala z wdjem pa nic boljse.
Kaj pa bi bilo to ko sukam volan malo mocneje levo ali desno mi nenormalno cvili v volanu. Kaj bi to bilo? Nekaj sem ze spricala z wdjem pa nic boljse.
- Sebastijan
- Kraj: Slovenska Bistrica
premalo olja v servo volanu.
Renault ZOE 2014
Citroen c5 2.0 hdi 2003
Citroen c5 2.0 hdi 2003
Al pa jermen od servo črpalke zamenjat .
- manuela12345
Kaj pa spet to pomeni? Velik financni zalogaj? Je nevarno? Mi lahko volan zasteka?
dolivanje olja ni velik zalogaj, menjava jermena tudi ni kirurško opravilo, lahko da jermen zdrsi pa zato škriplje ko ga bolj obremeniš
ne, volan ne more zaštekat
nekam veliko stvari ti crkava, previdno zapiraj vrata, da ti še ta stran ne padejo
ne, volan ne more zaštekat
nekam veliko stvari ti crkava, previdno zapiraj vrata, da ti še ta stran ne padejo
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
- manuela12345
hehe tudi to se lahko zgodi... nikoli se ne ve 
- manuela12345
no vrat še nisem zgubila
mi pa avto vsake toliko časa cuka, ko se peljem.. npr. peljem se čist normalno... pa ga za par sekund samo zaduši, kot da nima več moči in ga scuka, pol pa gre normalno dalje.
Bi to bile svečke?