Laguna 3 vprašanje
Laguna 3 vprašanje
Pozdravljeni, sem nov na vašem foromu, in novi last ik renault lagune 3. Z initial opremo.
Sedaj me pa za enkrat zanima naslednje, v avtu imam avr cabasse tronic, z 6x cd changerjem in gpsom v prtlaznem prostoru poleg sovoznika. Avr, mi podpira prostoročno telefoniranje preko btja. Sedaj pa me zanima, ali zadeva podpira tudi poslusanje glasbe preko btja? In ve ja, bi bil zelo hvalezen za sam postopek priklucitve. Hvala v naprej
Sedaj me pa za enkrat zanima naslednje, v avtu imam avr cabasse tronic, z 6x cd changerjem in gpsom v prtlaznem prostoru poleg sovoznika. Avr, mi podpira prostoročno telefoniranje preko btja. Sedaj pa me zanima, ali zadeva podpira tudi poslusanje glasbe preko btja? In ve ja, bi bil zelo hvalezen za sam postopek priklucitve. Hvala v naprej
Re: Laguna 3 vprašanje
Žal ne... Imaš pa opcijo priklopa AUX kabla, poglej v moji temi par strani nazaj. 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
- BigPoppaSLO
Ne podpira. Lahko pa urediš aux priklop in nanj priklopiš bluetooth a2dp sprejemnik.
Recimo tale:
http://www.amazon.com/BlackBerry-ACC-41 ... B008736UWO" onclick="window.open(this.href);return false;
Telefon zna sam določiti kateri vir predvaja na kateri bluetooth spremenik in tako zvok predvaja preko tega, klici gredo pa na originalen renault bt (vsaj pri iphone naj bi bilo tako).
Recimo tale:
http://www.amazon.com/BlackBerry-ACC-41 ... B008736UWO" onclick="window.open(this.href);return false;
Telefon zna sam določiti kateri vir predvaja na kateri bluetooth spremenik in tako zvok predvaja preko tega, klici gredo pa na originalen renault bt (vsaj pri iphone naj bi bilo tako).
Hvala za odgovore.
Imam pa se eno vprasanje, ali pri laguni lahko spustiš šipe z ključem, ko avto odkleneš?
Imam pa se eno vprasanje, ali pri laguni lahko spustiš šipe z ključem, ko avto odkleneš?
Žal ne, lahko jih pa zapreš.
se vidi da sem prvič na renoju.
ponovno me nekaj zanima.
in sicer mi ne deluje tipka map main, na sredinski kontrolni plošči, med sedeži.
pa me zanima, kak je postopek, kako bi to raztavil, če obstajajo kaka navodila, seveda če ni preveč zakomplicirano?
hvala
ponovno me nekaj zanima.
in sicer mi ne deluje tipka map main, na sredinski kontrolni plošči, med sedeži.
pa me zanima, kak je postopek, kako bi to raztavil, če obstajajo kaka navodila, seveda če ni preveč zakomplicirano?
hvala
Prosim za pomoc. Danes ponoci so mi odtujili, tisti del na odbijacu, za ciscenje ksenon luci, ki sprica vodk na luci. Tako da imam sedaj lukno v odbijacu. Pa me zanima kako se zadeva ime uje, saj jo nikker ne najde. Lahko tudi angleski izraz, da bi pogledal na ebayu
Hvala miljonkrat v naprej
Pokrovček šobe pranja luči.codeguru napisal/-a:Prosim za pomoc. Danes ponoci so mi odtujili, tisti del na odbijacu, za ciscenje ksenon luci, ki sprica vodk na luci. Tako da imam sedaj lukno v odbijacu. Pa me zanima kako se zadeva ime uje, saj jo nikker ne najde. Lahko tudi angleski izraz, da bi pogledal na ebayu
RenaultSport
pa se to zamenja lahko samo ta pokrovček, al je še poleg kaj. samo cevko vidim ob robu odbijača
- BigPoppaSLO

Sem ti dopisal približne cene v funtih... Vseeno pa preveri kataloške še na servisu.