Renault Megane IV 2016
- Sport Driver
Re: Renault Megane IV 2016
Aja ok, Maribor je pa malo daleč, Kranj bi še bil znosen
Hvala vama 
hm ja, meni se tudi zdi da samo nekaj nakladajo, preveč je nekih čudnih kombinaciji ki bi jih morali razvijati na novo samo za ta avto, ponavadi poberejo tisto kar jim leži na policah že 10 let in iz tega naredijo nekaj, ko so šli razvijat 4control in edc so bili najbrž pijani, kar je dobroskopusnik napisal/-a:Evo en članek, če kdo verjame angležom. Jst jim ne...
http://www.autoexpress.co.uk/renault/me ... 00bhp-plus
Ko ti začnejo nabijat da imajo ekskluzivno fotko kako bi lahko zgledal, pa so vrgli gor odbijač in feltne od Cliota RS, ti je vse jasno, da ne drži vode.
pa za 2.0 motor so že žnjkrat rekli da ga ne bo več
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Ko bi se vsaj še enkrat napili in razvili motor 1,6 T z 150/160 hp. 

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Zakaj bi se ga napili in šli razvijat ta motor, če ga že imajo? 

nehite mamilote jest človeki, to ni zdravo
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Zakumi vedno najde nekaj kar manjka. Zato je tudi dal fake Brembo čeljusti na svojga.
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
Prosim za review motorja TCE 130Cefizelj napisal/-a:Real Kranj. Sem dogovorjen naslednjo sredo. Bose editiona majo(1.2 TCe 130 seveda).
Pa še eno vprašanje. Bolj se nagibam k bencinarju 130 TCE. Letni kilometri nekje 15000km. Kje je najveja razlika med tem motorjem in Energy dCi 110 S & S? Poraba sigurno, kaj pa vozne lastnosti? Kako je s pospeševanjem?
Navor. Tudi če je bencinar turbo, ga je treba ob prehitevanju zavreti.
Energy dCi 110 S&S
Največji navori Nm CEE (m.kg) pri obratih (o/min) 260 / 1750
Energy TCe 130 S&S
Največji navori Nm CEE (m.kg) pri obratih (o/min) 205 / 2000
Je to v praksi ful razlika? Vozil sem dCi 110 BOSE verzijo. TCE 130 pa nisem še zasledil, da bi ga imeli za testno vožnjo. Prosim za komentarje in pomoč
Največji navori Nm CEE (m.kg) pri obratih (o/min) 260 / 1750
Energy TCe 130 S&S
Največji navori Nm CEE (m.kg) pri obratih (o/min) 205 / 2000
Je to v praksi ful razlika? Vozil sem dCi 110 BOSE verzijo. TCE 130 pa nisem še zasledil, da bi ga imeli za testno vožnjo. Prosim za komentarje in pomoč
Razlika je tudi v tem, da ima bencinar bistveno daljši menjalnik, tudi če ima relativno spodobno količino navora. V praksi je razlika ta, da benz bistveno zvezneje vleče, zvok ob priganjanju je milejši za ušesa. Dizel pa bolj "butne"...
Aha mogoče mi je bil tale "butne" všeč :)Ampak za te kilometre (do 15000km na leto). Pa še do službe ni avtoceste bi moral biti TCE 130 čisto ok? Poraba naj bi bila z normalno vožnjo okoli 7?
Mel na testu TCE 130 v Real Kranj. Po stari cesti do Medvod in Lj Šentvid, pol pa po AC do Kranja. Zadeva gre ok, sam ena stvar me je motla in sicer ko sn ga zahodo do podna pri mali hitrosti (60 km/h) u 4-ti, ni sploh nič odreagiro, še cukno ni. Ne vem sicer zakaj, me je pa to presenetlo. Pri Laguni če to nardim u 4-ti pri isti hitrosti se to občuti konkretno, je pa res da ma še gas zajlo, kar verjetno pri meganu ma že potenciometer in je verjetno elektronika posredovala. Motlo me je še to, da do 4000 obratov gre pospeševanje ok, pol naprej pa mu veselje do obratov mal poide, sploh ker ma max. moč deklarirano pri 5500 obratov. Mogoč tisti, ko boste ta motor testiral tudi to sprobate. Mogoč sem pa zgubo občutek ....
Morm pa še dizla it probat. Mam pa isto cca 15000 km/leto in sem bolj za bencin. U katalogu je sicer navedeno, da gre pro tce 100 in tce 130 za isti tip motorja. A ma mogoče kdo info, a je sam drgačen sofware naložen al je tudi kakšna druga razlika znotraj motorja ?
Morm pa še dizla it probat. Mam pa isto cca 15000 km/leto in sem bolj za bencin. U katalogu je sicer navedeno, da gre pro tce 100 in tce 130 za isti tip motorja. A ma mogoče kdo info, a je sam drgačen sofware naložen al je tudi kakšna druga razlika znotraj motorja ?
Čist samo računalnik sigurno ni drugačen.
The best place to watch a race is in the rear view mirror.