Megane rs3 ceck injection sistem
- megane rs III
Megane rs3 ceck injection sistem
Pozdravljeni imam sledeci problem z mojim meganom, vse pogosteje se je zacela pojavljat napaka ceck injection sistem. Vcasih ko avto stoji 4-5 dni in se peljes normalo pri prestavljanju prestave avto sam da gas, moram prav nogo dat pod gas in ga sam nazaj. Drugace kr nabija na blokado. Ko javi napako avto gre v limp mode, vgasnes prizges spet vse normalno. Tudi nemiren je motor vcasih sam drzi obrate na 1200 dvakrat rahlo pritisnem gas normalno se spusti na 900... Avto je bil ze dvakrat na rac. In je zmeraj bila napak na sensorju vztrajnika,ko je avto bil priklopljen ni v avto javljal dobene napake, kot zakleto. Zdi se mi tud da vcasih pri odprti okni v kabino voham bencin ko avto res priganjam. Ne kadi crno le izpuh je sajast kot pri dizlu. Ta vikend se je tudi prvic zgodilo da ni hotel vzgat nekje pet krat sem probal nic. Po tem ko sem izklopo aku. Za pet minut pa normalno. Avto ima 115000 tisoc na 102000 velik servis in imam obcutek da vse to od takrat, ko so menjavali jermen. Spije nekje liter olja na 15000 tisoc. Je mogoce da se rac. Poslavlja vcasih je z avtom vse ok vcasih pa ga nekaj muci in kot da nima tiste prave moci kot jo je imel. Gre za vikend spet na rc. Ampak res nerazumem vec. Pa se proso bi za kaksen kontak iz stajerskega konca kateremu je rs-a za zaupat in ve kaj dela.....
Re: Megane rs3 ceck injection sistem
Zapelji se do uporabnika @Sokol.. Fant je enciklopedija v oddelku RS..
Drugace pa, ko je meni na RS mk2 javilo to napako je bila napaka na elektroventilu krmilnika turbine.
50€ in 2 minuti za menjavi in gas naprej..
Je pa res da nisem imel nic od navedenih simptomov, ki jih ti opisujes..
Drugace pa, ko je meni na RS mk2 javilo to napako je bila napaka na elektroventilu krmilnika turbine.
50€ in 2 minuti za menjavi in gas naprej..
Je pa res da nisem imel nic od navedenih simptomov, ki jih ti opisujes..
Na je bil priklopljen na clipu? Se je senozor zamenjalo?
RenaultSport
- megane rs III
Zdaj se bo komu zdelo to blesavo samo kaj spolh clip je??? Senzor se je menjalo.
CLIP - tester.. 
- megane rs III
Avto je bil priklopljen na rac. (Prenosnik) pri kolegu ki je mehanik in sraufa samo renoje. Ni pa se delal nobenega rs-a. In nezelim si ravno da se uci na mojem. Ceprav on pravi da je to samo ena jaca pa naj mu ga ze pustim enkrat v delavnici.
Če si iz štajerskega konca idi do Roberta Mileka..je tam bogu za hrbtom doma..še naprej od Šentilja, ampak fant res obvlada..pomoje je daleč najboljši če imaš problem z elektroniko v avtomobilu!! Sem svojega Citroena par mesecev vozil od servisa do servisa pa niso nič rešli..on pa mi je vso zadevo rešil v enem dopoldnevu!!
Ima pa kr gužvo drugače..ponavadi moraš počakat med 7 do 10 dni, da prideš na termin..prilagam še ti link..naslov in telefonsko:
http://www.itis.si/milek-robert?5800342" onclick="window.open(this.href);return false;
Ima pa kr gužvo drugače..ponavadi moraš počakat med 7 do 10 dni, da prideš na termin..prilagam še ti link..naslov in telefonsko:
http://www.itis.si/milek-robert?5800342" onclick="window.open(this.href);return false;
kako je sedaj? ste postimali avto? kdo ima kontakt od "sokola"? imam par vprasanj