Pozdravljeni
Na Laguni 2009 sem poskušal zamenjati navadne 5W5 žarnice z led-diodami. Stvar je potekala normalno vse je delalo dokler nisem poskušal prikopiti teh diod tudi za osvetlitev tablice. Ker stvar ni delovala sem pustil navadne žarnice noter naredil vse nazaj in priklopil. Sedaj pa se pojavi težava. Od zagonu avtomobila mi ne deluje osvetlitev ekrana pri števcu , sredinski ekran , ekran tempeture za klimo , zadnja desna luč in osvetlitev tablice. Preveril sem vse varovalke so cele razen 40A , odklopil sem osvetlitev tablice tudi ne pomaga.
A ima kdo kakšno idejo kaj bi lahko bilo , nisem še edino odklopil zadnje desne luči . Vseeno sumim , da so te osvetlitve nekako s seboj povezane.
Hvala za vsak nasvet
Lp Rok
Laguna 3 težave s osvetlitvijo
Re: Laguna 3 težave s osvetlitvijo
Jaz sem skuril varovalko isto ko sem menjal na tablicah,delala mi ni desna stran...menjati sem moral varovalko v motornem prostoru
Kje pa lahko te najdem ? So kje pri akumulatorju ali kje drugje ?dvihtelic napisal/-a:Jaz sem skuril varovalko isto ko sem menjal na tablicah,delala mi ni desna stran...menjati sem moral varovalko v motornem prostoru
Ja pri akumulatorju so v ohisju....
Hvala ti lepadvihtelic napisal/-a:Ja pri akumulatorju so v ohisju....
Lp Rok