Kater Radio in pa zvočnike ??
Kater Radio in pa zvočnike ??
Vecer...
Kater radio (mp3 predvajalnik) priporocate za nakup in zraven zvocnike, ki pasejo v cliota b2 extreme ?? koliko cm sploh pasejo in kateri bi bili za povprcnega uporabnika zadovoljive ??
Vse skupaj naj ne nanese vec kot 80k ...
Torej, kaj je najboljse kar se da dobit do 80k (radio+zvocnika (i) )..
Lahko noc
Kater radio (mp3 predvajalnik) priporocate za nakup in zraven zvocnike, ki pasejo v cliota b2 extreme ?? koliko cm sploh pasejo in kateri bi bili za povprcnega uporabnika zadovoljive ??
Vse skupaj naj ne nanese vec kot 80k ...
Torej, kaj je najboljse kar se da dobit do 80k (radio+zvocnika (i) )..
Lahko noc
Ne 16 ne mores namestiti brez rezanja.Extreme napisal/-a:Nisem tocno preprican a se armaturka pri cliotu sveti rdece ??legionar napisal/-a:rdece mislis?
kupi pioneer 7700 pa ene 16-ke locen sistem pa bo ok
ce se sveti rdece pol je ok.
16-ke pa lahko zmontiran brez kakrsnega koli rezanja ??? samo zasraufan in to je to ??
lp
Samo 13-ke.
Chip
aha... saj to me je zanimalo. HvalaChip napisal/-a:Ne 16 ne mores namestiti brez rezanja.Extreme napisal/-a:Nisem tocno preprican a se armaturka pri cliotu sveti rdece ??legionar napisal/-a:rdece mislis?
kupi pioneer 7700 pa ene 16-ke locen sistem pa bo ok
ce se sveti rdece pol je ok.
16-ke pa lahko zmontiran brez kakrsnega koli rezanja ??? samo zasraufan in to je to ??
lp
Samo 13-ke.
Chip
... ce vzamem radio pionner pol naj vzamem tud zvocnike pionner al ??
Isci z Amber osvetlitvijo ! Mislim, d jo ima vecina pioneerjev poleg green !Extreme napisal/-a:hm... naj iscem z oranzno osvetlitvijo ...m ??B1 16v napisal/-a:Oranzno.
LP
Se kaksni predlogi glede kater radio naj uzamem ??
LP FRooT!
Renault Laguna 1,8 TDCI bencinc fahrer
Is it GREEN ? . . . . . . . . YES
Ni receno ! Vzames lahk, kar ti srce in denarnica pozeli ! Dej mal popros prodajalca, ce ti lahk mal demonstrira kk dolocen sistem igra, pa se odloci cist po tvojem okusu ! Je pa res, da je fajn, ce se zapeljes do kaksnega monterja akustike in ne v Veliki pok! Zdej ce nam zaupas kolk si prpravljen odstet za spredn sistem, ti lahk mogoce bolj konkretno svetujemo !Extreme napisal/-a:
... ce vzamem radio pionner pol naj vzamem tud zvocnike pionner al ??
Lp FRooT!
Renault Laguna 1,8 TDCI bencinc fahrer
No takole je:
Vzel sem radio pioneer 6700 - dobil novega po malce ugodnejsi ceni
In pa hocem vzet en par trosistemce in pa en par dvosistemskih in pa seveda v armaturko visikotonce (vsi bodo najverjtneje pioneer)...
Zanima me samo kje mi bo boljse djat 3-sistemce spredaj al zadaj, ker zadaj bi lahko dal vecje ko 13 ?? al pa ne igra nobene vloge ??
trosistemce sem gledal te:
Pioneer TS-A1311 --

Kaj bi pa za ozadi predlagal ?? tam so lahko kaki vecji saj tako moram rezat polico.
kaj takega ?
Pioneer TS-G1718

Vzel sem radio pioneer 6700 - dobil novega po malce ugodnejsi ceni
In pa hocem vzet en par trosistemce in pa en par dvosistemskih in pa seveda v armaturko visikotonce (vsi bodo najverjtneje pioneer)...
Zanima me samo kje mi bo boljse djat 3-sistemce spredaj al zadaj, ker zadaj bi lahko dal vecje ko 13 ?? al pa ne igra nobene vloge ??
trosistemce sem gledal te:
Pioneer TS-A1311 --
Kaj bi pa za ozadi predlagal ?? tam so lahko kaki vecji saj tako moram rezat polico.
kaj takega ?
Pioneer TS-G1718