hladilnik klime
hladilnik klime
Pozdravljeni.imam megane 1.616 v letnik 03 in sem opazo da mi hladilnik klime spusca.imam v predalu na sovoznikovi strani pod predpraznikom mokro.po vsej verjetnosti je to.kako lahko preprecim da bi puscalo vodo ven razen da ga zamenjam?
Re: hladilnik klime
Hladilnik klime ne pušča vode in je v motornem prostoru. Lahko imate zapacan oddušek klime in vam kondenz teče k sovozniku na tla. Lahko pa vam pušča pečka. Je voda ali je antifriz?simon24 napisal/-a:Pozdravljeni.imam megane 1.616 v letnik 03 in sem opazo da mi hladilnik klime spusca.imam v predalu na sovoznikovi strani pod predpraznikom mokro.po vsej verjetnosti je to.kako lahko preprecim da bi puscalo vodo ven razen da ga zamenjam?
RenaultSport
Odusek ni mi ga je mehanik spucal voda je ja
To z klimo nima nič veze, zamasene imaš odtoke, ki se nahajajo na levi in desni pod plastiko kjer imaš brisalce.
Znana bolezen meganov.
Znana bolezen meganov.

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Tudi to je lahko. Ponavadi se zabašejo iglicezakumi napisal/-a:To z klimo nima nič veze, zamasene imaš odtoke, ki se nahajajo na levi in desni pod plastiko kjer imaš brisalce.
Znana bolezen meganov.
RenaultSport
Na obeh straneh ima odtok z kako zicko al pa pod pritiskom spucam?
simon24 napisal/-a:Na obeh straneh ima odtok z kako zicko al pa pod pritiskom spucam?
Najprej poberi ven z roko/sesalcem potem pa z vodo zalivaj/spiraj.
RenaultSport