Clio RS 172 ph1
Re: Clio RS 172 ph1
Ti je verjetno zalivalo lučko? Pri mojem bivšem je že bilo tako. Dobro da je nova okol 15e. Gume sva pa tud enake kupila. Isto imam velika pričakovanja, komaj čakam da jih zmontiram gor.
Squealing tire is a happy tire 
za 15€ dobim skoraj dve
ni pa zgledala grozno zalita. Prej bi rekel, malo vlažna
saj je delala, samo komaj ko dobiš novo v roke, vidiš kako zanič dejansko zgleda ta stara... gume pa držijo fantastično 
Take gume mam tudi jaz in lahko recem samo zakon;)furi napisal/-a:avto ima novo lučkozdaj gre dvakrat bl, cca +10hp... ima pa tudi, pravkar zmontirane, nove gume. Tokrat Potenza Adrenalin re002. Pričakovanja so velika
Jaz sem pa danes opazil, da je na mojem RS ena šipca od teh lučk nad registrsko odpadla
Očitno da že nekaj časa nazaj saj je notri vse zarjavelo.. Kje kupujete takšne nadomestne dele?
Ne vem pa kaj narediti. Ali vzeti ven in notri 'pošmirglat' rjo in zaščitit ali menjati komplet?
Očitno da že nekaj časa nazaj saj je notri vse zarjavelo.. Kje kupujete takšne nadomestne dele?
Ne vem pa kaj narediti. Ali vzeti ven in notri 'pošmirglat' rjo in zaščitit ali menjati komplet?
Če hočeš ledice imaš navoljo cel komplet http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from= ... +&_sacat=0" onclick="window.open(this.href);return false;
ga je pa priporočljivo zasilikonat naokrog.
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
jaz te dele kupujem pri meni v trgovini
ti lahko jutri pogledam koliko pride lučka za megana
Tele vgradne svetijo kot da bi mel v rikvercu, preveč ledicjurko napisal/-a:Če hočeš ledice imaš navoljo cel komplet http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from= ... +&_sacat=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Nove gume, držijo kot nore 

gume so ok. se drzijo v ovinkih 1a. hitra obraba. imel 18ke prejsnjo leto
Kaj pomeni zate hitra obraba? Kolk km?
pricakujem da zdrzijo vec kot zadnje ki sem jih imela..
Rainsport je precej mehka guma, ima pa Potenza nižji TW, tako da pod črto, zna biti blizu. S tem da ima Potenza tršo strukturo, pa ne pregreješ je tako zlahka. Vsaj na cesti ne. Meni o zdržale cca. 8k km (ostalo dobre 2mm profila).
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
obraba je prilagojena voznji. nekomu zdrzijo gume 50k, drugemu pa 5k. guma je dobra, dober oprijem. meni sle v eni sezoni. rainspot so pa se bolj mehke. za dez 1a. za dolgo uporabo (oziroma, da imate dolgo veliko profilla pa fulda 
Obvezna oprema za ph1..

dobra kapa na prestavni rocki, prav pride poleti in pozimi, moraš nabavit še eno iz idrijske čipke, za bolj fine priložnosti
zakaj pa tepihi niso štrikani?
zakaj pa tepihi niso štrikani?
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC