Clio 0.9 12v Energy TCe

Predstavite Vašega Renault-a
Uporabniški avatar
vidrih
Kraj: Ljubljana

Clio 0.9 12v Energy TCe

Odgovor Napisal/-a vidrih »

Živjo,

evo pa sem se še jaz odločil da predstavim svoj avto. To je Clio IV 0.9 TCe 90KM (poskočna zadevca kdor ga je vozu ve, ceprou na prvi pogled nebi reku :mrgreen: )
Avto mam že od lanskega Julija in morm rečt da sm zelo zadovoljen. Povprečna poraba se trenutno vrti nekje od 5,6l/100km do 5,7l/100km seprav nič edin če se kej bolj vozim po mestu je kakšne pol litra večja. :lol:
Res mašina je zelo poskočna, odzivna presenetljivo hitro pospeš. Mogoče edina pripomba, ki bi jo imel je to, je treba kar pogosto prestavljati. Marsikdo se najde pa se vsaja v mašino in tako naprej ampak men je avto všeč tak kot je vse od izgleda do zmogljivosti ravno prav zamoje potrebe, moja druga ljubezen (uradno :lol: ).

Avto sem kupil pri Avtohiši Malgaj, kjer so mi ob nakupu za dobro ceno dodatno vgradili parkirne senzorje.
Dodatno sem še zatemnil šipe.

Na slikah ima avto radkape, vendar sem jih odstranil ker je prejsni lastnik/lastnica imel slabo prestavo o robnikih in jih je kar konkretno poskodoval.
Trenutno so na avtu zimske gume NOKIAN WR D4 185 65 R15.

V planu je:
-Nakup ALU platišč( že naročene in nestrpno čakam :lol: ) http://www.carid.com/images/momo/wheels ... -black.jpg
-Nakup pnevmatik odločam se med Continental Sportcontact 5 ali pa Nokian Line dimenzije 195 55 R16
-Razmišljam o črnem renault znaku spredaj in zadaj oz mogoče samo spredaj?
.
.
.

Slika

Slika

Slika

Pride še kakkšna lepša slika samo da bo vreme :D
"When everything is coming your way, you're in the wrong lane."

ERGO
Uporabniški avatar
vidrih

Re: Clio 0.9 12v Energy TCe

mal je umazan ampak se je hotu neki slikat :mrgreen:

si ga že predstavljam z novimi platišči :D

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

ERGO
Uporabniški avatar
5cenic

Odgovor Napisal/-a 5cenic »

Lep avtič, sem ga imel na probni vožnji in je presenetljivo poskočen glede na to, kako majhen je motorček. Naj ti dolgo suži brez težav, mu bodo pa feltne pomoje zelo pasale.
Uporabniški avatar
vidrih

Ja res je mene je pozitivno presenetil, imela sva že težavo z črpalko goriva, ampak so jo pri Malgaju prijazno brezplačno zamenjali ker je bilo to le nekaj mesecev po nakupu in z minimalno prevoženimi kilometri. :D

ERGO
Uporabniški avatar
a_sist
Moderator
Kraj: NM-Tolmin

Odgovor Napisal/-a a_sist »

Starši imajo enakega (sivega) in gre veliko lepše kot trojka z 1.4 16v, kar sta imela prej. Lepa mi je barvna kombinacija --> črna + rdeči detajli. Feltne si lepe izbral, poslikaj ko bodo gor :-). Srečno vožnjo še naprej.
Squealing tire is a happy tire :)
Uporabniški avatar
B1 16v

Odgovor Napisal/-a B1 16v »

Gre slabše kot 3 1.4 16v, res pa je, da je bolj prijazen za vožnjo (več navora nižje).
Uporabniški avatar
Cefizelj

Odgovor Napisal/-a Cefizelj »

Luštna zadevca. Naj ti služi :)
Slika
Uporabniški avatar
Sport Driver

Odgovor Napisal/-a Sport Driver »

Me zanima kako bodo izpadle feltne. Mi imamo belega Dynamique, luštna stvar za vozit. Zabavno je ko pospešuješ v 2 iz nizkih obratov ko do 2500 ni nič potem pa sune :D
Čričkov imaš kaj?
Uporabniški avatar
vidrih

Ja res presenetljivo poskočen je za ta tip motorja, nimam sploh občutka da bi vozil 0,9 :D

Ne čričkov zaenkrat ni nič, mam edin še en komentar mene sicer ne moti, je pa naša občutljiva ker na sovoznikovi strani ni ogledala na senčniku, a je to pri vseh ali ? :shock:

ERGO
Uporabniški avatar
5cenic

Ženske :) Nevem kako je z špegli pri Cliu, pri Scenicu ga imam, ravno tako je bil v Meganu I in v Corsi. Če jo to tako moti kupi en špegu za v senčnik, izrežeš luknjo v senčnik in zalimaš notri špegu.
Uporabniški avatar
vidrih

ma sej sm že razmišlu pa potem pozabim, sej pravm mene ne mot, ubistvu mi je še boljše. Ker ponavad je biu vedno tist špegu vs mastn pa umazan od rok in sm mal picajzl kr se tega tice :D

ERGO
Uporabniški avatar
Sport Driver

vidrih napisal/-a:Ja res presenetljivo poskočen je za ta tip motorja, nimam sploh občutka da bi vozil 0,9 :D

Ne čričkov zaenkrat ni nič, mam edin še en komentar mene sicer ne moti, je pa naša občutljiva ker na sovoznikovi strani ni ogledala na senčniku, a je to pri vseh ali ? :shock:
Imaš srečo, naš že kar lepo škripa notri.
Glede ogledala pa na pamet po pravici ne vem povedat [emoji23] Bom pogledal jutri zjutraj. Pri nas tega nihče ne uporablja tako da nisem ravno pozoren na to :)
Uporabniški avatar
5cenic

vidrih napisal/-a:ma sej sm že razmišlu pa potem pozabim, sej pravm mene ne mot, ubistvu mi je še boljše. Ker ponavad je biu vedno tist špegu vs mastn pa umazan od rok in sm mal picajzl kr se tega tice :D
Ma ja jest tud ne uporabljam tega, prav tako žena ne :lol: Sem pa prav pogledal in imam pri Scenicu na voznikovi in sovoznikovi strani špegu, tko da se še jaz lahko našminkam u avtu :lol:
Uporabniški avatar
vidrih

Na moji strani je na sovoznikovi pa ne :D

ERGO
Uporabniški avatar
Sport Driver