ZOE
Re: ZOE
http://www.zurnal24.si/zoe-doseg-elektr ... nek-266499" onclick="window.open(this.href);return false;

Re: ZOE
Sam teb so pa res cukr prepovedal. Glede na tvoje odgovore napisano zate držizakumi napisal/-a:Ne delaj se bedaka, preberi par prispevkov nazaj vse piše.dvihtelic napisal/-a:Keri šampon uporabljaš za snow foam?Drejchi napisal/-a:K 5.05M
ZOE
Danes sem bil über priden [emoji56]
Najprej sem zmontiral samozatemnitveno ogledalo v ZOE...

Stvar je bila v planu že dolgo, tudi ogledalo sem dobil že pred časom, samo se je zapletlo, ker montaža ni bila ravno "plug & play" bolj "try & fail" [emoji38]
Sem odlomu ogedalo, ki je bilo gor, ko sem ga z nosilca vleku, pa sem moral novega kupiti. Pa tut un ni hotu dol in sem raje "mojstru" nesel, da je dol dal. Dol je pa moral, ker je pri ZOE nosilec čist drugačen, kot pri Meganu, ki je doniral samozatemnitveno ogledalo.
Sedaj je zmontirano, če deluje pa ne vem... Mislim, da [emoji848]
Potem sem pa še Avantimea opral. Prvič letos... [emoji41]

Najprej sem zmontiral samozatemnitveno ogledalo v ZOE...

Stvar je bila v planu že dolgo, tudi ogledalo sem dobil že pred časom, samo se je zapletlo, ker montaža ni bila ravno "plug & play" bolj "try & fail" [emoji38]
Sem odlomu ogedalo, ki je bilo gor, ko sem ga z nosilca vleku, pa sem moral novega kupiti. Pa tut un ni hotu dol in sem raje "mojstru" nesel, da je dol dal. Dol je pa moral, ker je pri ZOE nosilec čist drugačen, kot pri Meganu, ki je doniral samozatemnitveno ogledalo.
Sedaj je zmontirano, če deluje pa ne vem... Mislim, da [emoji848]
Potem sem pa še Avantimea opral. Prvič letos... [emoji41]