Stranska ogledala laguna 3

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
pijanac

Stranska ogledala laguna 3

Odgovor Napisal/-a pijanac »

Na laguni se ne razprejo stranska ogledala ob vzigu (rocno dela vendar cudno)?kaj bi lahko bilo narobe?
Uporabniški avatar
Dark_T

Re: Stranska ogledala laguna 3

Odgovor Napisal/-a Dark_T »

Zdravo, preveri, če je stikalo za preklop ogledal v nevtralnem položaju (tako kot na sliki). Če kljub temu ne deluje, potem je verjetno kaj s stikalom narobe ali pa z elektriko (varovalke?). Jaz bi verjetno poskusil še z resetom (odklopiš aku za kratek čas).

Slika
Uporabniški avatar
Spula
Kraj: LJ okolica

Odgovor Napisal/-a Spula »

Dark_T napisal/-a:Zdravo, preveri, če je stikalo za preklop ogledal v nevtralnem položaju (tako kot na sliki). Če kljub temu ne deluje, potem je verjetno kaj s stikalom narobe ali pa z elektriko (varovalke?). Jaz bi verjetno poskusil še z resetom (odklopiš aku za kratek čas).

Slika
Odklapljanje akumulatorja ni reset oz. ne vedno in kar pri vseh avtomobilih. @Pijanac priklop na tester, lahko pa tudi stikalo heca.
RenaultSport
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Fan »

Ja res je, z odklapljanjem akumulatorja se lahko naredi tudi škoda, ne samo reset, slednji se največkrat niti ne naredi, vsaj zadnjih 15 let ne.
Kot je bilo že svetovano - tester in od tu naprej. V koliko nimate možnosti priklopa na tester in vam Ljubljana/Vič ni predaleč, se oglasite in bom priklopil. Strošek 0€.
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
pijanac

Odgovor Napisal/-a pijanac »

Hvala za odgovore.Stikalo ni bilo v nevtralnem polozaju.Zena je prisla iz sihta in sem odprl temo ne da bi sel preverit,drug dan ko sem prisel do avta sem takoj opazil. ;)
Odgovori