Renault Talisman - 2015 (naslednik Lagune)
Re: Renault Talisman - 2015 (naslednik Lagune)
Ja, očitno. 28 k je osnovni talisman v Avstriji.
Pri espacu pa je recimo 5 k razlike v ceni pri enaki opremi. V at 35k, pri nas 30k...
Pri espacu pa je recimo 5 k razlike v ceni pri enaki opremi. V at 35k, pri nas 30k...
Danes videl intiale paris limuzino. Res izgleda mogočno in zelo prepričljivo. Upam edino, da mu ob FL dajo tudi novo (staro) ime. 
Zakaj? A je uspešni R19 dobil nazaj ime ob FL megana? Ali R21? (Predhodnik lagune in talismana)?
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Mislim da lahko pri paketu Initiale dobiš zadaj napis Initiale namesto Talisman (kot pri Cliu in Espacu Initiale) [emoji3] Pač opcija, če ti res ni všeč ime. Pri meni je to zadnja stvar, ki bi me zmotila.B1 16v napisal/-a:Danes videl intiale paris limuzino. Res izgleda mogočno in zelo prepričljivo. Upam edino, da mu ob FL dajo tudi novo (staro) ime.
The only thing constant in life is change.
Francois de la Rochefoucauld
Renault Laguna Coupe Monaco GP
Ne ker bi bila laguna neuspešna, enostavno zato, ker je ime talisman hecno. Nekako ne paše avtu, morda bi kakšni dacii. 
Super rešitev. Initiale ali nič.benfr1 napisal/-a:Mislim da lahko pri paketu Initiale dobiš zadaj napis Initiale namesto Talisman (kot pri Cliu in Espacu Initiale) [emoji3] Pač opcija, če ti res ni všeč ime. Pri meni je to zadnja stvar, ki bi me zmotila.B1 16v napisal/-a:Danes videl intiale paris limuzino. Res izgleda mogočno in zelo prepričljivo. Upam edino, da mu ob FL dajo tudi novo (staro) ime.
Cenik je zunaj, datum cenika 1.3.2016. Ima kdo tukaj .pdf?
Kje pa je objavljena ne-pdf verzija? 
Kje pa je cenik v pdf verziji, jaz ga nikjer ne najdem?
Hvala
Hvala
Včeraj sedel v dci initiale. Z eno besedo - odlično. Tudi tukaj je renault naredil VELIK korak v primerjavi z laguno 3 - podobno kot pri meganu 4 vs. 3. Materiali, ergonomija in kvaliteta izdelave sta končno na ravni švabov.
- Sport Driver
Ga že imajo kje?B1 16v napisal/-a:Včeraj sedel v dci initiale. Z eno besedo - odlično. Tudi tukaj je renault naredil VELIK korak v primerjavi z laguno 3 - podobno kot pri meganu 4 vs. 3. Materiali, ergonomija in kvaliteta izdelave sta končno na ravni švabov.
- Sport Driver
Uh to mi pa je malo daleč [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]B1 16v napisal/-a:V Celovcu
Tudi v slo so že, 9 so jih registrirali februarja...
The only thing constant in life is change.
- Sport Driver
Ja enega sem od blizu videl pri Malgaju samo je bil na parkirišču. Sicer bo pa najbrž kmalu na prodaj.