trokiranje hladnega avta

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Uporabniški avatar
saso24

Re: trokiranje hladnega avta

Odgovor Napisal/-a saso24 »

A veš kolk se sekiram :lol:
Smetiš ga pa ti s svojimi posti :wink:
Uporabniški avatar
zakumi
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a zakumi »

Hvala enako.
Slika
všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Uporabniški avatar
saso24

Odgovor Napisal/-a saso24 »

zakumi napisal/-a:Hvala enako.
Si pogledal link :| vprašej se kdo smeti s 100 oktancem
Uporabniški avatar
Flatty
Kraj: Murska Sobota/Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Flatty »

Pozdrav,

tudi sam se srečujem z neenakomernim ˝štand-gasom˝. Skače od 800 do 1.500 obratov. Tudi med vožnjo, ko je hladen zna mal cuknit. Avto sem imel pravkar na velikem servisu, kar pomeni, da so mi menjavali tudi svečke. Če prav razumem, so za ta poseg mogli odstranit tuljave in jih pol nazaj zmontirat. Ko pogledam v vznožje tuljav, vidim, da je tam kar zamaščeno.
Sprašujem zato, ker je nekdo omenil, da je to možen razlog zakaj se ta zadeva pojavlja. Ali je možno, da to sam spucam in če, kako? Seveda bi ga najraje peljal nazaj, ampak sem trenutno 200km od serviserja in bi to probal poriktat sam, če gre.
Ali je lahko za to kriv akumulator? Mi je reku, da je njemu javljalo nekaj, da je baterija skoraj prazna, ampak ko pogledam akumulator, tam neka zadeva kaže zeleno, zaradi česar sklepam, da je še vredu. Je pa akumulator prvi in je star 5 let.
Kako je pa z lambda sondo? Koliko sem gledal na internetu sem ugotovil, da je zadeva na izpušnem kolektorju. Ne vem pa, kako zelo je ta zadeva občutljiva oz. dosegljiva elementom med vožnjo. Pred kratkim sem se vozil po visokem snegu.

Skratka, kakšna koli pomoč pride prav.
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Fan »

V koliko se bile zamenjane vžigalne svečke, predvidevam da je mehanik ščistil, kar je bilo nesnage
Ta zelena zadeva ki se sveti na akumulatorju izkazuje koliko je polna ena celica, torej če bi bil ves akumulator uničen, ta celica pa dobra, na kateri je zelena zadeva, bi bilo lepo zeleno.

Če imate možnost priklopa testerja na vozilo, se bo lepo videlo ali kisikova sonda deluje pravilno ali ne. Spotoma preverite še parametre delovanje motorja in pot do napake/težave bo znana.
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Odgovori