Modra cosmos ti najbrž ni všeč? Meni je srebrn popolnoma všeč tudi navaden, rabi pa 18 col feltneskopusnik napisal/-a:Ja GT res super izgleda. No, tudi navaden. Samo tisto temno modra barva (ne GT, na navadnem) je malo mimo
Renault Megane IV 2016
- Sport Driver
Re: Renault Megane IV 2016
Kaj to pomeni, da bo čez 5 dni predstavljen novi megane grandtour......IcEm4n napisal/-a:Še 5 dni...
Lep je!

Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Lep zelo,končno so se znebil grdih anten,upam da kmalu na vseh modelih.
renault je zakon
Men je pa ravno tale zelo grda. Še dobro da ima samo karavan, kateri me ne zanima.

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
- Sport Driver
Najlepše je tako kot je pri Laguni in Talismanu, antena v zadnji šipi in je 
Danes videl crnega Megana Bose edition, ni napacen. Noter nisem sedel, sedezi so zgledal v redu, feltne tudi. Najraje bi pa videl v zivo belega in modrega. Pri crni barvi ni tistega wov efekta.
Po tistem, ko sem videl teaser (in ga v PS-u posvetlil), sem se mal bal, da bo stekleni prehod iz zadnjih vrat proti prtljažnim slabše izpadel. Ampak tale krom letvica (ki je nisem predvideval) potem nekako popravi zadevo. Ne vem pa, kaj ga proizvajalci zadnje čase serjejo s temi "kinez" sharky antenami. Nekateri so včasih imeli prav lepe kratke antence.
Ve kdo, če ima kateri od prodajalcev novega Megane GT kot testno vozilo?
mene pa zanima sledeče. Vidim, da sta motorja 1.2 tce v 100 KM in 130 KM istega tipa, pa imata različno moč. Pa me zanima, ali je razlika samo v programu motorne elektronike ali motorju samem (močnejši ležaji, batnice, ...) ?
Če slučajno kdo od vas ve točno kaj in kako.
Če slučajno kdo od vas ve točno kaj in kako.
Slej ko prej se bo našel. Tudi sam ga hočem preizkusit.ted75 napisal/-a:Ve kdo, če ima kateri od prodajalcev novega Megane GT kot testno vozilo?
No ja, cene na avto.net pa niso videti kaj preveč prijazne.
25k eur je super cena za to kar avto ponuja, v Avstriji je 30k eur. Pričakujem, da bo RS cca. 33k eur.
TPV Novo mesto bo verjetno imel GT.
The best place to watch a race is in the rear view mirror.