Tezave clio 1.4 16 v ne vzge ko vzge pa luci brisalci ne del
Tezave clio 1.4 16 v ne vzge ko vzge pa luci brisalci ne del
Lep pozdrav,
Moja tezava je sledeca ko avto hocem vzgati in dam kontakt se mi przgejo lucke na armaturi vendar ni nobenega zvoka. Ko pa ga vzgem in avto zalazfa mi brisalci luci ne delajo, ozeroma delajo v cudnih intervalih. Bila sem pri mehaniku in njihov elektricar je rekel da je sel relej in vezje kjer so povezani releji. In da to stane od 300 do 500 eur da mi sprogramirajo. Ker zelim slisati drugo mnenje vas naprosam da mi pomagate.
Enkrat sem imela probleme z vzigom in noben ni mogel ugotoviti kaj je sele en mehanik iz mavcic pri zbilje vendar nimam njegove stevilke. Vsi so mi postavljali take diagnoze ki so bile zelo drage on mi je popravil za mali denar. Vasi nasveti
Moja tezava je sledeca ko avto hocem vzgati in dam kontakt se mi przgejo lucke na armaturi vendar ni nobenega zvoka. Ko pa ga vzgem in avto zalazfa mi brisalci luci ne delajo, ozeroma delajo v cudnih intervalih. Bila sem pri mehaniku in njihov elektricar je rekel da je sel relej in vezje kjer so povezani releji. In da to stane od 300 do 500 eur da mi sprogramirajo. Ker zelim slisati drugo mnenje vas naprosam da mi pomagate.
Enkrat sem imela probleme z vzigom in noben ni mogel ugotoviti kaj je sele en mehanik iz mavcic pri zbilje vendar nimam njegove stevilke. Vsi so mi postavljali take diagnoze ki so bile zelo drage on mi je popravil za mali denar. Vasi nasveti
Re: Tezave clio 1.4 16 v ne vzge ko vzge pa luci brisalci ne
Kateri clio, 2, 3? Če je clio 3, najprej poglej odtoke pri brisalcih, se zabijejo, motor pod vodo, skuri obvolanska stikala ipd.
Možna varianta je UCH, vendar se da s testerjem videti kaj res dela ali ne. Je pa res da je ta računalnik okoli 320EUR.
Potrebno je najti vzrok, ne pa samo popraviti posledico. Mora nekdo pogledat, ki se na zadevo spozna, preko foruma nebo šlo.
Možna varianta je UCH, vendar se da s testerjem videti kaj res dela ali ne. Je pa res da je ta računalnik okoli 320EUR.
Potrebno je najti vzrok, ne pa samo popraviti posledico. Mora nekdo pogledat, ki se na zadevo spozna, preko foruma nebo šlo.
ah, ta moj clio
Pa vi mogoce poznate koga ki se res na renoje spozna clio 2 je. Ker je malo smotano ker sem zenska in se ne spoznam pol pa ti majstori pa vsak po svoje trdijo in dejansko nimam pojma kaj je. Racunalnik mu je pokazal zdaj da je vezje kje so povezani releji cist fuc in da se to mora sprogramirati in novga kupit na uradnem servisu
Kot je bilo že svetovano, je potrebno najprej fizično pregledati vozilo.
Veliko se da popraviti/obnoviti na vozilu, torej ni potrebno zmeraj vse menjati.
Ne bi bilo slabo, če se pove iz kje se tipka, da se lahko priporoča mehanika/mojstra/popoldanca v vaši bližini. Mogoče se bo kakšen sam javil, na forumu je kar nekaj mehanikov.
V koliko vam Ljubljana ni predaleč, pa se lahko oglasite v Astilba d.o.o.
Veliko se da popraviti/obnoviti na vozilu, torej ni potrebno zmeraj vse menjati.
Ne bi bilo slabo, če se pove iz kje se tipka, da se lahko priporoča mehanika/mojstra/popoldanca v vaši bližini. Mogoče se bo kakšen sam javil, na forumu je kar nekaj mehanikov.
V koliko vam Ljubljana ni predaleč, pa se lahko oglasite v Astilba d.o.o.
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Sem iz ljubljane, so iz te delavnice specializirani za renualte
pošljite v privat številko.
lp
lp
@Fan upam, da boš potem ti povedal kaj je bila diagnoza, da bo vsaj ena tema rešena.
Pa še eno hitro vprašanje zate, imaš slučajno kakšen kalkulator za pretvorbo VIN v PIN? Bi rad pri tastovem Twingotu vpisal nov ključ, pa rabim PIN kodo.
Sicer pa tole res diši po UCH enoti...lahko tudi http://www.renault-klub.si/forum/viewto ... 15&t=46172" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa še eno hitro vprašanje zate, imaš slučajno kakšen kalkulator za pretvorbo VIN v PIN? Bi rad pri tastovem Twingotu vpisal nov ključ, pa rabim PIN kodo.
Sicer pa tole res diši po UCH enoti...lahko tudi http://www.renault-klub.si/forum/viewto ... 15&t=46172" onclick="window.open(this.href);return false;
ah, ta moj clio
Ja jaz se tudi bojim da je uch, vendar rabim se eno mnenje ker enostavno ga ne zelim peljat na poblascen servis ker imam slabe izkusnje. Leta 2011 sem imela probleme z vzigom pa so mi rekli da je nevem kaj slo in da to stane 600 eur in sem nasla na forumu stevilko od modrega dirkaca, ki mi je pomagal za mejhen denar. Tko da zelim slisati se drugo mnenje ker naceloma je lahko kak stik kje pa bi mi celo uhc enoto menjal in bi bilo vse isto
Torej, avto vergla in ne vžge ali sploh ne da od sebe nič ob obratu ključa?
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Nobenega zvoka ni.
Ja, v Astilba d.o.o. so mojstri za Renault.
Osebno menim, da je vse kaj drugega ( akumulator, mase, povezave, stiki, ključavnica, zaganjač, varovalke...................... ) kot pa UCH enota. Seveda pa bi bilo potrebno vozilo videti v živo.
@jereb007 - ne vem, če bom jaz servisiral vozilo, kot sem napisal, je na forumu kar nekaj dobrih mehanikov
@maja558 - kaj nimate nobenega zraven, da bi priklopil zunanji vir energije ( dodatno vozilo in kabli )? Tako se hitro izloči kar nekaj naštetih dejavnikov, ki bi lahko nagajali.

Osebno menim, da je vse kaj drugega ( akumulator, mase, povezave, stiki, ključavnica, zaganjač, varovalke...................... ) kot pa UCH enota. Seveda pa bi bilo potrebno vozilo videti v živo.
@jereb007 - ne vem, če bom jaz servisiral vozilo, kot sem napisal, je na forumu kar nekaj dobrih mehanikov
@maja558 - kaj nimate nobenega zraven, da bi priklopil zunanji vir energije ( dodatno vozilo in kabli )? Tako se hitro izloči kar nekaj naštetih dejavnikov, ki bi lahko nagajali.
Iz naslova teme bi razumel, da vozilo prižge in nato nagaja .................. ko pa berem odgovore avtorja teme, pa imam občutek, da vozilo ne prižge.maja558 napisal/-a:Nobenega zvoka ni.
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
stvar je sledeca da so se mi tezave z vzigom pojavile po teh tezavah z lucmi in brisalci. Avto mi parkrat ni hotel vzgati pol ko je vzgal niso delale luci in brisalci oziroma so delali v intervalih. Pri tezavi v vzigu ni nobenega zvoka. Peljala sem svoj avto k svojem mehaniku vendar ni nasel nobene napake sele elektricar je rekel da gre uch enoto. Bom jaz nasla nekoga da avto pripele k tem fantom ker jaz delam po 16 ur na dan in ni izvedljivo.
Hvala vam za pomoc
Hvala vam za pomoc
Lep pozdrav, elektricar mi je rekel da je uch enota pocena in da zato pride do problema z vzigom in lucmi dali je to moznoo 
sploh mi ne gre v glavo kako je lahko poceno. A je mozno da ko ga je elektrical dajal ven da ga je poskodoval