trokiranje hladnega avta
trokiranje hladnega avta
pozdravljeni!sedaj že nekaj časa opažam na mojem meganu coupe 2003 l 1.6 16 v benciner da mi hladen ko ga vžgem trokira kot da bi ga nekaj dušilo to je čisto na začetku ko dodam mal gasa pa hočem speljat avto nekaj duši mi cuka potem ko se pa mašina ogreje je pa vse ok...bil sem že pri mehaniku pa mi je rekal da mu pokaže napako na lambdi toda pri tehničnem je bilo vse z plini ok tako da ne vem če je lambda...ne bi rad menjal lambde pa potem se izkaže da ni je imel kdo podobne probleme pri tem meganu...
Re: trokiranje hladnega avta
Svečke, tuljave svečk... je blo kaj menjano
Sem že videl motor ki je imel cel kup olja okoli tuljave alI pa vodo. Ne eno ne drugo ni dobro posledično motor ne more normalno delovat!
Tester pokaže pot do napake, pred menjavo se lahko kisikovo sondo tudi fizično pomeri, pa se vidi ali ona nagaja. Lahko bi pa pokazala napako sonda v obeh primerih, ki sta jih napisala predhodnika.
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Preprosto, odklopi lambdo in se zapelji en krog.Tudi moj sosed je tečnaro, da mu cuka in ugaša avto, ter da naj pogledam milijon stvari, kakšen mesec prej pa je menjal sondo.In v okvari je bila nova sonda.
svečke so ble menjane in tuljave tudi
Sam res, jaz imam nekako podoben problem z svojo R25 - samo ne med vožnjo, pri vožnji tudi ko je hladen ni težav. Ampak ko je hladna sicer vžge, pa crkne ene parkrat, preden normalno laufa. Zdaj odkar tankam 100-oktanca, lažje prižiga, in se to zgodi ene max 1-2 če že. Na 95-oktancu se spomnem enkrat da sem jo pri -10 moral 10 minut zaganjat da je sploh bilo kej. Lani je v večjem minusu kresnala iz prve. Akumulator je nov, svečke predlani menjane, zaganjač popravljen pred tremi leti, ne puščam ga na rezervi, med vožnjo se obnaša popolnoma normalno? Tuljava, razdelilec? *se zmedeno praska po glavi*
Citroen Saxo 1.1i SX (2010-2011)
Renault Clio 1.2 Be Bop (2011-2014)
Renault 25 2.2i Exclusiv (2014-2018)
Renault Clio 1.2 16V Billabong (2018)
Renault Clio 1.2 Be Bop (2011-2014)
Renault 25 2.2i Exclusiv (2014-2018)
Renault Clio 1.2 16V Billabong (2018)
Nek podoben priblem je bil pri mojem bivšem Cliu 1, 1.2 8V. Problem naj bi bile neke podtlačne cevke, ki preparijo. Mrzel je torkiral in pocukal pri nižjih obratih, pri toplem tega ni bilo več. Takrat rešitve nisem iskal,avto se je prodal, so mi pa na forumu govorili o teh cevkah...
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
je možno da je kriva tudi zmes goriva?ali pa bencinski filter?ker baje eni tankajo namesto suepr 95 super 100 v čem je razlika?
Težko je nekomu pomagat če si ne pusti pomagat!!
Seveda je problem v mešanici goriva, samo ne v smislu "super goriva" ampak v tem kako računalnik motorja prejme podatke različnih senzorjev in na podlagi tega narejene mešanice vbrizganega goriva
Kot so omenil že prej je treba preverit lambdo sondo, ki je lahko krivec za napako!
Seveda je problem v mešanici goriva, samo ne v smislu "super goriva" ampak v tem kako računalnik motorja prejme podatke različnih senzorjev in na podlagi tega narejene mešanice vbrizganega goriva
Kot so omenil že prej je treba preverit lambdo sondo, ki je lahko krivec za napako!
Aja pa megane 2003 letnik 1.6 16v sigurno ne zna izkoristit 100 oktansko gorivo 
Zakaj pa to, odgovori? Ha ha, če nebi znal izkoristit tudi laufal nebi. 

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Vseh 100 oktanovzakumi napisal/-a:Zakaj pa to, odgovori? Ha ha, če nebi znal izkoristit tudi laufal nebi.
Joj joj, zakaj citiraš zadnji prispevek? Zanalasc sem tudi jaz, da uvidis kako je to grdo in z takim pocetjem smetiš forum. Odvadi se tega!saso24 napisal/-a:Vseh 100 oktanov[emoji38]. Izkoristi to kar rabi da delazakumi napisal/-a:Zakaj pa to, odgovori? Ha ha, če nebi znal izkoristit tudi laufal nebi.95 ki mu jih je namenila tovarna. Veš kolk je teh motorjev in misliš da bi renault dal tako tehnologijo v masovno izdelan motor kot je ta 1.6 16v[emoji38]

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Izvoli in si poglej če men ne verjameš
https://m.youtube.com/results?q=fiat%20 ... 0test&sm=3" onclick="window.open(this.href);return false;
https://m.youtube.com/results?q=fiat%20 ... 0test&sm=3" onclick="window.open(this.href);return false;