Pa zanima me s čim oziroma kako si sprednji Renault znak barval..?? Al samo z šprejem al si tud prvo nanesel "špric kit"..
Clio RS 197
Re: Clio RS 197
Kaj feltne so zlate al se men samo zdi, da so..??
Pa zanima me s čim oziroma kako si sprednji Renault znak barval..?? Al samo z šprejem al si tud prvo nanesel "špric kit"..
Ne, samo sprej. Ampak je bila neka posebna mešanica, ker je bil notri namešan še plastic primer.Bali napisal/-a:Kaj feltne so zlate al se men samo zdi, da so..??![]()
Drgač pa trenutno je v takem stanju z novimi feltnami.

Treba je prebarvat še kljuke, zadnji difuzor pa še notranjost se bo porihatal. Pa tudi "stare" feltne bodo obnovljene in prebarvane.. barva bo pa taprava in bo ubijala.
Malo smo se igrali in tole je nastalo za zimski setup. 

Feltne ga zmagajo. Izpade perfektno
Hehe hvala, res hudo izpade no. Mi jih je že kar malo žal za zimo.. 
Gume niso nič posebnega, od BFGoodrich gForce Winter. Bomo vidli, kako se obnesejo.a_sist napisal/-a:Lepo. Katere gume si pa vzel?
No tole je pa setup še od prejšnjega lastnika. Bil je zelo glasen. 
Malo gledam opcije kaj bi vzel. Stock mi je definitivno preveč tih. Milltek je pomojem edina opcija.
Malo gledam opcije kaj bi vzel. Stock mi je definitivno preveč tih. Milltek je pomojem edina opcija.
Na 0:14 se sliši kak fajn poči! 
stock je precej tih, kar za vsakodnevno vožnjo niti ni slabo. Ampak bi vseeno hotel, da se pri 5k+ obratih malo bolj oglasi
Miltek + remap, ali pa akrapovič (če obstaja za 197), pa ti bo prijetno 'predlo' za hrbtom 
Squealing tire is a happy tire 
Dejansko razmišljam o Akrapoviču. Sem jim pisal pa pravijo, da ni primernega sistema za omenjeni avto.
V kolikor jaz vem, je edina razlika (v primeru izpuha), zadnji difuzor. Pač ne bi imel teh karbonskih nastavkov in bi jih prodal.

Tkole bi prišlo.
Ampak nisem pa prepričan. Verjetno oni že bolje vejo al kaj?
V kolikor jaz vem, je edina razlika (v primeru izpuha), zadnji difuzor. Pač ne bi imel teh karbonskih nastavkov in bi jih prodal.

Tkole bi prišlo.
Ampak nisem pa prepričan. Verjetno oni že bolje vejo al kaj?
Uglavnem, jutri grem do SKN performance, da se zmenim za Millteka. Verjetno optimalna izbira, ker hočem tudi, da je vse normalno homologirano.
Millteka dobiš najcenej pr Enigma Motorsport. Tam sem ga jaz dobil za cca 100€ ceneje kot so mi ga hoteli zrihtat pri SKN. Piši uporabniku Drmo ali Drmo.JR pa se zmente 
Jaz sem mel na mojmu Millteka pa se je tkole oglašal https://www.youtube.com/watch?v=sMSUON0DUbU" onclick="window.open(this.href);return false; res pa da sem tukaj na posnetku bil tudi brez obeh katalizatorjev in zato še malo bolj poka
Drugač Akrapoviča se da namontirat tudi na 197ke, le zadnje zaključke ti mora en narest, ker so pač tisti ki jih dobiš zraven, pripravljeni za na difuzor od 200ke. Nazadnje vem da so bili novi akrapoviči okoli 900eur medtem ko millteka dobiš za dobrih 400
Jaz sem mel na mojmu Millteka pa se je tkole oglašal https://www.youtube.com/watch?v=sMSUON0DUbU" onclick="window.open(this.href);return false; res pa da sem tukaj na posnetku bil tudi brez obeh katalizatorjev in zato še malo bolj poka
Drugač Akrapoviča se da namontirat tudi na 197ke, le zadnje zaključke ti mora en narest, ker so pač tisti ki jih dobiš zraven, pripravljeni za na difuzor od 200ke. Nazadnje vem da so bili novi akrapoviči okoli 900eur medtem ko millteka dobiš za dobrih 400
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Škoda, da te nisem prej vprašal. Sem ga že naročil pri SKN. Ma nima veze, sam da bo pokal.UrbanD napisal/-a:Millteka dobiš najcenej pr Enigma Motorsport. Tam sem ga jaz dobil za cca 100€ ceneje kot so mi ga hoteli zrihtat pri SKN. Piši uporabniku Drmo ali Drmo.JR pa se zmente
Potem me pa verjetno čaka še remap, to pa kakor sem zasledil dela uporabnik sokol?
Tako je.
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold

Bratca.
Starejši vs. mlajši.
Milltek vs. Akrapovič.
Zadnjič spremenil hribarRS, dne 08 Feb 2016, 15:30, skupaj popravljeno 1 krat.