twingo servo

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
mm2

twingo servo

Odgovor Napisal/-a mm2 »

l.p. mama ima twingo l.97 kupljen nov odlično ohranjen,malo km...vse ok ,če bi le imel servo volan...mogoče kdo ve,če se to lahko naknadno montira,kakšen je poseg,je sploh izvedljivo...(mama z bolečimi rokami,bi bila zelo vesela :D ) hvala...
predator

Re: twingo servo

Odgovor Napisal/-a predator »

Da se to narediti brez kakšne pretirane filozofije ;) Potrebuješ volansko letev(servo) z vsemi cevmi ter servo črpalko, ko vse zmontiraš oz. zamenjaš še nardit optiko pa bo...Dela je cirka tri urce, po letev in vse ostalo pa kar na avtoodpad, bo najcenej...

l.p
Uporabniški avatar
mm2

Odgovor Napisal/-a mm2 »

Malo sem že spraševal razne "strokovnjake",ki so mi govorili,da naj bi imel avto električni servo ojačevalnik...kdo mogoče ve kako je to pri 97 letniku...drugače mi je tvoja ideja o treh urah in delih z a.odpada kar všeč...sliši se izvedljivo... :)
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Fan »

Pozdravljeni

Ne komplicirajte. Najceneje bo, kot je opisal uporabnik @predator

Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
mm2

Odgovor Napisal/-a mm2 »

Zadeva je še vedno aktualna (vedno bolj),brez filozofiranja prosim,če kdo pozna koga,ki je to sposoben narediti(za normalno ceno),naj prosim javi...
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Fan »

Vsak mehanik vam to lahko vgradi. Lahko se zatakne samo pri rezervnih delih ( nekateri ne vgrajujejo starih delov ) in času ( urna postavka ). Se je preverilo pri lokalnem mehaniku/mojstru/popoldancu?

PS
V koliko vam Ljubljana ni predaleč, me pokličite ( 031797021 ), pa vam dam kontaktno številko popoldanca, ki bi šel to delati.
Zadnjič spremenil Fan, dne 01 Feb 2016, 14:55, skupaj popravljeno 2 krat.
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
a_sist
Moderator
Kraj: NM-Tolmin

Odgovor Napisal/-a a_sist »

napiši s katerega področja si, da ti lažje povejo za kakega lokalca.
Squealing tire is a happy tire :)
Uporabniški avatar
mm2

Odgovor Napisal/-a mm2 »

Sem že nekaj spraseval...kot kaže so imeli el. servo ti avti (če ima kdo več info naj sporoči),pa ni čisto jasno ali imajo
avti brez kaj pripravljeno,kako je s povezavo z računalnikom,ni tako enostavno,kot ,če bi bila zadeva samo mehanska...
Uporabniški avatar
mm2

Odgovor Napisal/-a mm2 »

Drugače sem iz Kamnika,a se za cenovno ugodno in kvalitetno narejeno odpeljem kamorkoli v slo...
Odgovori