Megane gt line "blue"
Re: Megane gt line "blue"
Jaz sem te žarnice dal v očetovo laguno pa so zdržale cca 10 mesecev. Kaj pa vem... v leči mogočeee ampak res mogoče malenkost bolj na belo potegnejo svetijo pa nič bolj da bi zdaj lahko rekel.
Jaz imam v meganu Narva power white ali nekaj takega. Pa sem zaenkrat zadovoljen , pa tudi v dežju so ok.
Jaz imam v meganu Narva power white ali nekaj takega. Pa sem zaenkrat zadovoljen , pa tudi v dežju so ok.
H7, sm jih pa osebno prevzel. Bla je pa tudi poštnina brezplačna s kodozakumi napisal/-a:Neverjamem, katere h1 + postnina?

Evo sem jih že dobil, zdaj morem pa kdaj odnev domov priti iz službe, da jih montiram notri.
Kako to da si dal xenon kit ven;)zakumi napisal/-a:Zarnice nameščene, čakam noč.
Kam ti gledaš, dobro poglej. Xenon imam za kratke.

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Žarnice testirane, mesani obcutki. Glede, da sem mel prej neke plave noter, zagotovo te svetijo 30~40% bolj. Prave ocene nemorem podati, ker mi poleg svetijo xenonke.

Si imel ze kaksno srecanje z policijo okrog xsenona? Glede na to da je v paraboli in res motece sveti za druge voznike?
Xenon kit uporabljam že 10 let in nikoli problemov z policijo.

Jaz sem ga v prejsnjih dveh avtih tudi imel skupaj 6 let pa nikoli nic... v tega pa ne upam dat ker so dvem kolegom zatezili in kazen... v paraboli je fajn moteč v leči niti ne. Sveti fajn samo za druge je pa kriza.
Ne ni kriza, če pravilno nastavljeni žarometi.

Lahko so pravilno nastavljeni pa se v paraboli vseeno blesci... pa tudi ce so h7r zarnice not. Smo vse sprobali te zadeve...
Vinjeta odstranjena v enem kosu. 2. minute dela.

Kako ti je pa to ratalo?